Branding en online platform

Wijverhurenprinters.nl is een nieuw online platform in een wereld die tot nu toe vooral door verkopers en agentschappen gedomineerd werd.

Auteur:
Functie: Head design and animation

Als grafisch ontwerper bij Mediavisie richt ik mij voornamelijk op het ontwerpen van website's en de diverse DTP werkzaamheden van...

Scherp, slim en snel!

Wijverhurenprinters.nl is een nieuw online platform in een wereld die tot nu toe vooral door verkopers en agentschappen gedomineerd werd. De website krijgt een betrouwbaar en actuele uitstraling. Klanten kunnen makkelijk online kiezen uit favoriete modellen door middel van een gebruikersvriendelijke configurator.

logo-wijverhurenprinters

Voor de online winkel hebben wij de huisstijl inclusief  logo ontwikkeld die aansluit bij de branche en toekomstbestendig is. Het design is uitgewerkt in een webshop met een hoe werkt het?-animatie. Daarnaast hebben wij de visitekaartjes en mailhandtekening ontworpen. De technische kant van de webshop hebben wij in samenwerking met Qreativ ontwikkeld.

wijverhurenprintersnl

 

Hoe werkt het? Animatie 

Wilt u meer informatie over huisstijlen of positionering? Neemt u gerust contact met ons op: s.overvest@mediavisie.nl of bel met: 0570 – 75 42 90.