Website de Gooische Gaerde opgeleverd

Het Gooische Blaricum krijgt er een nieuw woongebied bij: De Blaricummermeent. Het is een groene woonwijk, ­gelegen tussen het ­Gooimeer, Huizen en het authentieke dorp Blaricum.

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Mediavisie verbindt mens en media in het Communicatiehuis in Deventer met vertellen leren en beleven. Het Mediavisie Communicatiehuis formuleert de...

Responsive website bereikt potentiële koper via mobiele platformen.

Het Gooische karakter vindt u terug in de dorpse architectuur met lage kappen, verspringende kaprichtingen, traditionele materialen, groene hagen en korte woonstraten. Ook heeft de wijk veel eigen kwaliteiten, zoals de fraai aangelegde rivier met het Oeverpark. Wonen in de Blaricummermeent staat voor centraal wonen in het Gooi, op een steenworp afstand van diverse natuur- en recreatiegebieden. Voor authentieke gezelligheid bent u in een mum van tijd in het dorp Blaricum. De dagelijkse boodschappen doet u op steenworp afstand, in de naast gelegen woonwijk. Maar er zijn ook tal van andere voorzieningen, zoals onderwijs, sport, horeca, cultuur en ontspanning in de directe omgeving.

De centrale ligging is één van de grote pluspunten van De Blaricummermeent. U bent snel op de A27 en de A1. In de Gooische Gaerde woont u niet alleen centraal in het Gooi, maar ook in Nederland. Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en Almere zijn goed en snel bereikbaar. Door een goed busnetwerk en de treinstations Naarden-Bussum en Hilversum zijn deze steden ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het woningbouwproject is gesitueerd in de oksel van het Oeverpark en aan de parkrand van de wijk Bijvanck. Bijna alle tuinen liggen op het zuidoosten en zuidwesten.

waterrand

Met een ruime opzet, veel groen en een ­gunstige ligging op de zon, staat De Gooische ­Gaerde garant voor optimaal woongenot. Om het groene karakter ook in uw directe woonomgeving te garanderen, worden de grenzen tussen de percelen en het openbaar gebied standaard voorzien van hagen. Ook wordt op elk perceel een boom geplant. Het Oeverpark loopt zo op een natuurlijke manier door in uw toekomstige woonbuurt.

Wilt u meer informatie?
Bekijk onze nieuwe online brochure voor alle actuele informatie over dit onderwerp en vele anderen. Neem dan contact met ons op.