Video-formats en series

Het slim combineren van media

Voor de lancering van bijvoorbeeld een website, platform, product of dienst zal Mediavisie gebruik maken van haar unieke, onderscheidende vermogen. Wij zijn bedreven in het crossmediaal promoten van uw product aan interne en externe doelgroepen. Door onze ervaring en kennis, zijn wij in staat de gehele promotie in eigen huis te ontwikkelen en uit te voeren, zowel offline als online.

Dit betekent onder andere dat wij een nieuwe website online promoten op verschillende internetportals, mediakanalen, social media en campagnesites enzovoort. Daarnaast worden de offline tools op een slimme en creatieve manier gekoppeld aan de online middelen.

  • Goed effect op uw doelgroep

Naast de techniek en het creatieve ontwerp van bijvoorbeeld uw website, is de opbouw en de manier schrijven van de content erg belangrijk. De content zal bestaan uit teksten, video en beeld. Door het schrijven van de juiste teksten, zal de bezoeker snel en transparant aan zijn of haar informatie komen. Goede teksten zullen ook leiden tot een intuïtieve manier van navigeren. Daarnaast zijn de teksten en het umfeld waarin ze gebruikt worden natuurlijk erg belangrijk voor de vindbaarheid (SEO) van de website. Mocht de behoefte er zijn, dan kan Mediavisie medewerkers trainen in het schrijven van SEO-teksten.

werkenbijsiteshelpenindezorgfuljhari_lightning sundry_moves

Video
Ook het gebruik van video is erg belangrijk. Het draagt voor een belangrijk deel bij aan een betere vindbaarheid. Dat geldt niet alleen voor video’s die op de website staan maar ook voor video’s die geplaatst zijn op andere platforms, zoals blogs, apps of social media. Mediavisie heeft alle knowhow in huis om deze video’s in eigen huis te ontwikkelen en geschikt te maken voor de gewenste platforms.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Daarom besteedt Mediavisie grote zorg aan het selecteren van fotomateriaal voor de website. In overleg worden er foto’s van eigen medewerkers geplaatst. Tenslotte levert Mediavisie met haar websites een krachtige marketingtool: door het bezoekersgedrag te loggen, zorgt Mediavisie voor inzicht in bijvoorbeeld bezoekersstromen, navigatiegedrag op de website, gedrag van de doelgroepen en de resultaten van de conversies. Klanten van Mediavisie krijgen door middel van dashboards zicht op trends en ontwikkelingen. Deze info wordt opgeslagen voor toekomstige management- en beheersrapportages

Voorafgaand aan de lancering van de website zullen alle medewerkers op een inspirerende manier geïnformeerd en betrokken worden door middel van een interne voorlichting- en introductiecampagne. Hiermee zorgen wij dat medewerkers (en later ook toeleveranciers en klanten) als natuurlijke ambassadeurs van uw organisatie optreden.

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.