Carrière-platform

Het persoonlijk carrière platform

Kandoen is de nieuwste versie van het Carrière GPS. Het is een online loopbaaninstrument waarmee, door middel van het eenvoudig invullen van een vragenlijst, iedereen een helder beeld krijgt van zijn of haar persoonlijkheidskenmerken, competenties, ambities en succesfactoren.

De vragen worden ondersteund met foto’s zodat het geven van antwoorden bijna intuïtief gedaan kan worden.

kandoen-testvraag

Uit de gegevens van ROC Midden Nederland blijkt dan ook dat zo goed als iedereen de test helemaal afmaakt. Deze versie van kandoen is geheel voorzien van nieuwe en actuele plaatjes en is volledig geschikt gemaakt voor tablets en smartphones. Verder is er een koppeling gemaakt met alle beroepenclips van roc.nl: dit zijn neutrale video’s waarin een eerlijk en evenwichtig beeld van het beroep, inclusief voor- en nadelen. Met kandoen wordt op basis van competenties, talenten en ambities een persoonlijk profielgestuurd netwerk gecreëerd. Aan elk unieke profiel worden passende beroepen, opleidingen, vacatures, en (stage)bedrijven gematched. Kandoen kan op drie manieren ingezet worden: door onderwijsinstellingen voor hun studenten, door gemeentes voor werkzoekenden, of door bedrijven tijdens sollicitatieprocedures en de loopbaanontwikkeling van de eigen werknemers.

Koppeling met leerbedrijven in de regio Bij kandoen staat niet het aanbod centraal, maar het individu. Daardoor wordt er meer grip op werk en carrière gecreëerd. Door het unieke gebruikersprofiel en het beheer hierover, krijgen mensen zelf de regie in handen waardoor ze gemotiveerder en actiever aan hun carrière kunnen werken. De kandoener krijgt inzicht in wie hij is en waar hij goed in is. Kandoen is de verbindende schakel in de driehoek de individu, het onderwijs en de arbeidsmarkt. In de nieuwste versie is een koppeling gemaakt met alle leerbedrijven in de direct omgeving van de school of stad.

drenthecollege-kandoensysteem

Kandoen is volledig geïntegreerd in de nieuwe website het Drenthe College, bezoekers van de website kunnen op elk moment een profiel aanmaken in aandoen, Mediavisie zorgde er voor dat informatie van de gebruiker naadloos aansluit op het eigen opleidingsaanbod en het eigen leerlingvolgsysteem.

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.