Veilig Thuis online stories

Online symposium: sprekers en trainingen direct en overal beschikbaar

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Nieuwe visie op veiligheid

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling. Iedereen kan bij Veilig Thuis terecht voor informatie, advies en hulp, om zorgen te bespreken en eventueel een melding te doen.

“Ervaringsdeskundigen

aan het woord”

Het Landelijk Netwerk Veilig Thuis wil in het najaar van 2018 het nieuwe opleidingsprogramma presenteren waarbij experts en ervaringsdeskundigen aan het woord komen. Gekozen is voor online storytelling om alle medewerkers van de 26 Veilig Thuis organisaties op hetzelfde moment eenduidig te kunnen informeren over de aanleiding en inhoud van het opleidingsprogramma en op deze wijze een gezamenlijke start te creëren. Mediavisie zorgt voor de registratie en montage van video-interviews, masterclasses en de ontwikkeling een animatie. Om het materiaal te ontsluiten is een landingspagina ontwikkeld waarop medewerkers van Veilig Thuis kunnen inloggen en het materiaal te bekijken.

 

Neem direct contact op:
r.reitzema@mediavisie.nl
06 – 42 48 59 11
0570 – 75 42 90.