Videobeleving indiase juwelen

Narrowcasting, teasers en sfeerimpressie

Auteur:
Functie: Head design and animation

Als grafisch ontwerper bij Mediavisie richt ik mij voornamelijk op het ontwerpen van website's en de diverse DTP werkzaamheden van...

Videobeleving indiase juwelen

Mediavisie Communicatie heeft voor het indiase juwelenmerk tijden het event in The Dylan Hotel in Amsterdam onderstaande aftermovie gemaakt. Het thema van het event was The Jewellery Talk 2017.

Mediavisie Communicatie heeft voor het indiase juwelenmerk tijdens het event in het Waldorf Astoria in Amsterdam onderstaande aftermovie gemaakt. Het thema van het event was The Origin of Quality.

Mediavisie Communicatie ontwikkelde een teaser/uitnodiging voor een juwelenmerk die tentoon werd gesteld via narrowcasting op het event in het Waldorf Astoria te Amsterdam waar zij hun nieuwe collectie toonde aan de pers en genodigden. Tijdens het event hebben we de nieuwe collectie gefilmd die in samenwerking met Edwin Oudshoorn Couture werd geshowd.

Narrowcasting video die werd vertoond tijdens het evenement in het Waldorf Astoria in Amsterdam:

vangelderjewellery_tv

Performance @ Waldorf Astoria Amsterdam

Voor het indiaase juwelenmerk hebben we ook de nieuwe teaser voor de Tefaf 2016 te Maastricht ontwikkeld. Deze teaser wordt gebruikt voor de diverse online uitingen zoals de social media kanalen en website van het juwelenmerk.