Interactieve 360graden tour geïntegreerd in online keuzetool

Maak op afstand interactief kennis met de school!

Een interactieve online rondleiding geven door school, hoe koppel je dit aan voorlichting en laat je het tevens conversies opleveren?

De interactieve 360graden tour die wij voor het Techniek College Rotterdam hebben ontwikkeld, laat de leerling op afstand kennismaken met de onderwijsinstelling. Als aankomend leerling wandel je door de school alsof je een open dag bezoekt. Alle ruimtes zijn in kaart gebracht en in veel van de ruimtes kun je iets doen!De virtuele tour

Je kunt denken aan een video van een docent, leerlingen aan het woord, maar ook het bekijken van de opleidingen, een test doen en je aanmelden voor een dagje meelopen.

Omdat de tour onderdeel uitmaakt van de gehele studentjourney die Mediavisie voor het Techniek College heeft ontwikkeld, worden de profielen geregistreerd in het leadmanagementsysteem waarin ook de eventregistratie is opgenomen.

Kortom een 360graden tour als interactief onderdeel van de student journey!

"In samenwerking met Mediavise gaan we voor een mooi resultaat waarbij co-creatie de meest passende term is."

Rolant Cornelis, Techniek College Rotterdam, Adviseur Marketing & Communicatie

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Onze consultants helpen u graag verder. We denken strategisch en werken crossmediaal zodat we snel en effectief kunnen meebewegen met actuele ontwikkelingen in uw organisatie en de omringende wereld. Bel, mail of kom gewoon bij ons langs in Enschede of Deventer

Kom in contact

Projectleider & New Business Developer

Chantal
Hilberink