Student en Employer Branding

Kennis en kunde op het gebied van hardware en software engineering

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Laat je inspireren

De software engineers van MA-IT beheersen het hele proces van een succesvolle software implementatie, vanaf het vertalen van de vraag van de klant tot aan het trainen van de operators.

 

MA-IT doet er alles aan om de talenten en vaardigheden van haar medewerkers en die van haar klanten continu verder te ontwikkelen. Dit kan door middel van Summerschools en en in samenwerkingen Industriële Automatisering Professionals.

Mediavisie heeft voor MA-IT video’s en teasers voor op social media gerealiseerd. In deze Social Video’s krijgen studenten, docenten en decanen  een beeld van inspirerende zomercursussen en training van 6 maanden om een vliegende start van je carrière te maken na het afronden van de  opleiding.

Verder hebben we de look and feel van de  social mediakanalen geüpdatet zodat alles in één lijn is. En zijn er teasers en bumpers ontwikkeld.

Making-of
Tijdens de draaidagen zorgt Mediavisie altijd voor een making-of die direct ingezet kan worden op social media of gedurende de campagne met collega’s, familie en vrienden gedeeld kan worden.

Bent u ook geïnteresseerd in Social Video’s? Mail naar r.reitzema@mediavisie.nl of bel/What’s App naar 06 42 48 59 11.