Gezocht Stagiair(e) Crossmedia

Ben jij een creatieve student, op zoek naar een stageplek?

Auteur:
Functie: Head design and animation

Als grafisch ontwerper bij Mediavisie richt ik mij voornamelijk op het ontwerpen van website's en de diverse DTP werkzaamheden van...

Wij zijn nieuwsgierig naar de nieuwe wereld!

Sinds 1998 toonaangevend visueel communicatie en marketing bureau. Ons team bestaat uit ervaren en multidisciplinaire professionals, die zich binnen hun vakgebied onderscheiden op kwaliteit en creativiteit.

Door medewerkers, klanten en stakeholders mee te nemen op crossmediale reizen waarin ze kunnen zien, horen, voelen en ervaren, creëren we omstandigheden waarin ze met een andere blik de wereld beleven en nieuwe ervaringen opdoen.

Verrassend, met aandacht en resultaatgericht  zijn kernwaarden van waaruit wij ons bureau versterken en relaties verder ontwikkelen. Zo vertalen wij uw vraag, boodschap en doelstelling naar een strategie, product of campagne.

 

Are you a curious creator?
Ben jij een creatieve student, op zoek naar een stageplek waar je je kunt uitleven en waar geen dag hetzelfde is? Zie jij beeld het liefst bewegend? Mediavisie biedt jou als stagiair(e) de mogelijkheid om in Deventer diverse facetten van het crossmedia gebied te verkennen en aan te werken. Een uitdagende, fulltime stage, geschikt voor een student die affiniteit heeft met videoproducties, motion graphics, montages en vormgeving. Van het bedenken van ideeën tot het realiseren van het communicatiemiddel.

Gevraagde kennis en ervaring
– Affiniteit met crossmedia
– Representatief
– Adobe CC (After Effects, Illustrator, Photoshop, Premiere)

Bijbehorende competenties
– Creatief
– Prestatiegericht
– Ambitieus
– Pro-actief
– Gedreven
– Enthousiast
– Klant- en resultaatgericht
– Flexibel en loyaal

Wij bieden
– Fulltime stage
– Zowel op pad als op kantoor
– Een prettige werkomgeving en leuke collega’s
– Stagevergoeding

Voor de najaarsperiode zijn wij weer op zoek naar een leuke stagiair(e) crossmedia. Ben jij de juiste persoon op de juiste plek? Twijfel dan niet en laat het ons vandaag nog weten door te mailen naar Raymond Buiter, r.buiter@mediavisie.nl