Vacature Sales topper

Salestopper

Contactpersoon

Tel: 053 - 461 13 41

Over Mediavisie

Mediavisie is een ICT- en Mediabedrijf. Wij richten ons voornamelijk op de onderwijs- en arbeidsmarkt en zijn marktleider op het gebied van de loopbaanportalen ROC.nl en OpleidingenWerk.nl. Het doel is om zowel de organisatie als de mens te voorzien van mediatools voor een beter bestaan. Van het ontwikkelen van communicatie concepten tot het realiseren en combineren van vernieuwende mediaproducten is Mediavisie de strategische en creatieve partner voor organisaties die mee gaan met de tijd. Werken bij Mediavisie betekent werken in een snelle en energieke organisatie waar hard gewerkt wordt en waar successen samen gevierd worden! Een open en informele werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om kansen te pakken. Daarom zoeken wij ondernemende collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Jouw werkzaamheden als Sales Topper

Binnen de vestigingen Deventer en Enschede richten wij ons op verschillende zaken. Het loopbaanportal ROC.nl is vooropstaand project waar wij ons op richten op de vestiging in Enschede. In Deventer is een diverse groep projecten te vinden waarbij een sales topper van belang is. Wij zoeken een gemotiveerde topper die klaar is om actie te ondernemen en resultaten te behalen.

Binnen deze commerciële, resultaatgerichte functie ben jij verantwoordelijk voor je eigen relatiebeheer.

– Zorgdragen voor een actief klanten- en prospectbeheer;
– Projectmanagement;
– Het voeren van koude acquisitie;
– Cross selling, opstellen van offertes en administratieve verwerking hiervan op een correcte en efficiënte wijze;
– Affiniteit met werving en selectie/onderwijs– en arbeidsmarktcommunicatie.

Gevraagde kennis en ervaring:

– Verkoop ervaring is een must;
– Minimaal 2 á 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie / pré;
– Goede Nederlandse taalvaardigheid in woord en geschrift;
– Representatief in het uitdragen van visitekaartje van de organisatie;
– Initiatiefrijk voor het onderhouden en opbouwen van nieuwe contacten;
– Goed kunnen luisteren;
– Netwerker en ambassadeur van organisatie;
– Rijbewijs B.

Bijbehorende (gevraagde) competenties:

– Prestatiegericht;
– Commercieel;
– Ambitieus;
– Pro-actief;
– Gedreven en enthousiast;
– Klant- en resultaatgericht;
– Flexibel en loyaal;
– Controller.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime functie met een mooi en compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast is een goed bonussysteem aan de orde en bieden wij een prettige werkomgeving met leuke collega’s. Het gaat om een continu ontwikkelingstraject, waarin we graag volop doorgroeimogelijkheden willen bieden. Tot slot bieden wij ook leuke extra’s, cursussen, borrels en korting op bijvoorbeeld sportschool abonnementen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je CV op met een motivatie filmpje en misschien kunnen we elkaar snel de hand schudden! Mail naar Lena Groothuis, l.groothuis@mediavisie.nl