Employer Branding Video

Het inzetten van prikkelende visuele content

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Zet video en animatie in als wervingstool

Een goede match tussen mens en baan is zowel persoonlijk als economisch van belang. Immers, op één staat gezondheid, op twee: relaties en op drie: werk. Mediavisie ontwikkelt Vacaturevideo’s, Animaties, Bumper-ads en Recruitment & Employer Branding Content.

Recruitment video’s?

We ontwikkelen Vacaturevideo’s, Animaties, Bumper-ads en Recruitment & Employer Branding Content voor bedrijven die hard op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. En die net als wij geloven dat je het in deze tijd met alleen met een vacaturetekst niet gaat redden. Wij hebben kennis en expertise in huis op het gebied van creatie, recruitment en online-marketing. Hierdoor kunnen we je campagne bedenken, uitvoeren en inzetten!

Video content

Bedrijven met een sterk imago trekken makkelijker goede kandidaten aan. Door het inzetten van sprekende persoonlijke visuele content (foto’s en video’s) op bijvoorbeeld je werkenbij-pagina of social media kun je beter laten zien wie je bent! Hierdoor zullen zowel actief als passief werkzoekenden sneller getriggerd worden om bij jou te solliciteren.

 

Recruitment-website

Er wordt een nieuwe werkenbij-website (recruitment-website) gemaakt, maar hoe ga je zorgen dat de website er straks aantrekkelijk uitziet voor bezoekers? Door krachtige beelden en bondige teksten til je de conversie van de website naar een hoger niveau!

Video-adverteren

Ook kunnen wij je helpen met het plaatsen van de video’s en animaties op je social mediakanalen en door middel van adverteren direct in contact komen met de doelgroep. Wij realiseren op maat gemaakte bumper-ads en campagnes en blijven deze optimaliseren tijdens de campagneperiode. Natuurlijk adviseren wij welke kanalen het beste bij de doelgroep passen en waar je het beste kan adverteren. Want voor elk doel kiezen we de beste optie!

Eenvoudig te realiseren

Mensen schrikken vaak van een videoproductie, dit omdat ze denken dat het een heel lang proces is voordat ze überhaupt iets kunnen inzetten. Het realiseren van een video is heeft een korte doorlooptijd. Wij denken met je mee en geven advies over hoe je dit het beste kan aanpakken.

Jonge rotten in het vak

Mediavisie produceert al meer dan 20 jaar videoproducties en heeft daarnaast meerdere online en tv serie/formats ontwikkeld. Onze ervaren specialisten op het gebied van crossmedia producties ontwikkelen nieuwe concepten en realiseren boeiende, spraakmakende en informatieve videoproducties- en campagnes voor je organisatie.