Social Video’s: Portret kunstenaar

Promotionele video's

Auteur:
Functie: Head video and animation

Alles om mij heen leg ik vast. Mentaal en digitaal. Dat is mijn Mediavisie. Ik ben bij Mediavisie onderdeel van...

Social video's Rademakers Gallery

Mediavisie Communicatie heeft voor Rademakers Gallery Amsterdam diverse social video’s ontwikkelt. Deze video’s zijn ter promotie van de gallery en de kunstenaars en deze video’s zijn speciaal ontwikkelt voor social media gebruik.

In deze social video’s vertelt de galeriehoudster, Pien Rademakers, wat haar missie is en voor welke kunstwerken ze ook dit jaar weer op de PAN Amsterdam staat. De kunstenaars vertellen over hun kunstwerken en hoe deze tot stand zijn gekomen.

Mediavisie gelooft in het plaatsen van vierkante video’s op social media. Door het plaatsen van een vierkante video komt de video 78% meer in beeld dan een liggende video. Deze video is dan ook een stuk groter in beeld. Ook voor Rademakers Gallery hebben wij vierkante video’s gemaakt die op social media geplaatst kunnen worden. Wij geloven zeker dat vierkante video’s de toekomst zijn. Op deze manier hoef je je mobiel nooit meer te draaien voor volledig beeld, maar geniet je wel van volledig beeldkwaliteit.

 

Bekijk hieronder per event de diverse social video’s die we hebben ontwikkelt voor Rademakers Gallery.

Bent u ook geïnteresseerd in social video’s ? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: r.buiter@mediavisie.nl of bel met: 0570 – 75 42 90.