Online afspraken maken bij Voetencentrum

Responsive website met een geavanceerd, intuïtief en gebruiksvriendelijk afsprakensysteem voor één van de grootste voetencentra van Nederland

Auteur:
Functie: Head design and animation

Als grafisch ontwerper bij Mediavisie richt ik mij voornamelijk op het ontwerpen van website's en de diverse DTP werkzaamheden van...

Responsive website met online afsprakensysteem

Voor Voetencentrum heeft Mediavisie de volledige front- en backoffice ingericht. De website die zij hiervoor heeft ingericht is volledig responsive en bestaat uit verschillende geavanceerde functionaliteiten, zoals een klachtenwijzer en regiozoeker.

Binnen de backoffice van het systeem worden alle patiënten, kenmerken en behandelingen geregistreerd. Voor de medewerkers en behandelaars van Voetencentrum biedt het systeem een efficiënte manier om de administratie behorende bij de behandeling te registreren, plannen en te monitoren. Complexe koppelingen met verzekeraars, zorgmail en de overheidsdienst SBV-Z zijn binnen het systeem gerealiseerd.

Unieke kenmerken van het systeem:

  • Uitgebreid patiëntendossier;
  • Afspraken plannen (zowel centraal als decentraal);
  • Behandelingen in bepaalde tijdsvakken indelen;
  • Kenmerken van de patiënt overzichtelijk weergegeven;
  • Correspondentie tussen de behandelaar en patiënt wordt opgeslagen en gearchiveerd;
  • Behandelingen worden automatisch omgezet in facturen.

 

Centraal en decentraal beheer en monitoring:
Inmiddels maken 22 regio’s en 182 vestigingen met hun medewerkers gebruik van het systeem. Omdat het een centraal en decentraal beheersniveau kent, kunnen gegevens en correspondentie eenvoudig en efficiënt uitgewisseld worden. Daarnaast zorgt het unieke dashboard ervoor dat alle handelingen en activiteiten op centraal en decentraal niveau gemonitord kunnen worden.

Mediavisie projectteam

team-voetencentrum-wender-podo-it