Parels gebundeld Magazine + Video

Succesvolle projecten van topklinische medisch specialistische zorg in beeld

Auteur:
Functie: Head design and animation

Als grafisch ontwerper bij Mediavisie richt ik mij voornamelijk op het ontwerpen van website's en de diverse DTP werkzaamheden van...

Gelre vooruit

Met trots presenteert Gelre ziekenhuizen het magazine Gelre Vooruit. In deze uitgave toont Gelre ziekenhuizen 17 voorbeelden van topklinische medisch specialistische zorg die zij als een van de weinige in Nederland leveren.

Hierbij gaat het bijvoorbeeld om zorg die zo ingericht is dat de patiënt sneller naar huis kan of de zorg thuis kan ontvangen in plaats van in het ziekenhuis. Ook helpen nieuwe technologieën de kwaliteit nog verder te verbeteren en fouten te voorkomen. Zorg waarin meerdere disciplines binnen en buiten het ziekenhuis samenwerken, omdat dit betere uitkomsten voor de patiënt oplevert. Gelre ziekenhuizen houdt rekening met  het veranderende zorglandschap en haar maatschappelijke rol. magazine

Extra items in online magazine

Van het boekje is ook een online versie gemaakt met Instant Magazine. Het delen van de de cases werkte zeer aanstekelijk, met als gevolg dat na de realisatie van het boekje nog meer verhalen binnen kwamen, deze extra verhalen zijn in de online versie opgenomen:  Het gehele magazine kun je hier bekijken.

online magazine

Videojaarverslag

In dezelfde stijl is een beknopt videojaarverslag gemaakt waarin de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen jaar in beeld zijn gebracht. Het videojaarverslag is een mix van video en animatie en een voice over. Het corporate verhaal wordt verteld door een compilatie van strak achter elkaar gemonteerde beelden van medewerkers en clienten op verschillende locaties van het ziekenuis. De inhoud van het jaarverslag is met extra informatie gepresenteerd in een online magazine.

 

online magazine - jaarverslag-min

Wil jij meer informatie over video en/of magazines? Mail naar r.reitzema.nl of bel naar 0570-75 42 90.