Expert in het bedienen

van een miljoenenpubliek

Mediavisie is meer dan een digitaal Media-, ICT- en communicatieadviesbureau. Al meer dan 25 jaar hebben wij een eigen loopbaanportaal met een miljoenen publiek, waardoor wij als geen ander weten welke behoeften er spelen bij de doelgroep én in de onderwijs- en arbeidsmarkt.

Dé innovatieve ICT-dienstverlener sinds 1998

Mediavisie is dé innovatieve ICT-dienstverlener voor de onderwijs- en arbeidsmarkt. Wij zijn uw partner voor permanente verbetering en helpen u met advies en het ontwikkelen van een gedegen visie op opleidings- en ontwikkelingsoplossingen. Door creatief te denken en geavanceerde IT en communicatiestrategieën in te zetten helpen wij u verder. Samen bewandelen we nieuwe wegen; met een nieuwe kijk boren we nieuw markten en mogelijkheden aan.

Met aandacht en positieve energie benaderen we uw vraagstuk, hierbij focussen we op de capaciteiten die u al in huis heeft. Vervolgens gaan we aan de slag met uw ambities, de menskracht en het potentieel van uw organisatie. We werken niet alleen vanuit onze ervaring en intuïtie, ook gebruiken we een scan van uw bedrijfsprocessen als vertrekpunt. Zodat we met een koel hoofd en warm hart zorgen voor de juiste strategie en implementatie van uw nieuwe opleidings- en ontwikkelingsoplossingen.

Kunst is een grote inspiratiebron voor Mediavisie. De bevlogenheid, creativiteit en het vakmanschap van de kunstenaar zijn vergelijkbaar met de manier waarop Mediavisie opereert. Met oog voor esthetiek en functionaliteit schept MedieVisie orde in uw onderwijs- en arbeidsmarkt vraagstukken.

In 1998 startte Joost Aalbers het bedrijf Mediavisie. Hij heeft zich het principe ‘learning by doing’ letterlijk eigen gemaakt. Waar het hem om te doen is? Mensen, opleidingen, bedrijven en gemeenten met elkaar verbinden om zo samen aan een nieuwe en moderne maatschappij te werken. Met behulp van online tools kunnen mensen veel meer uit zichzelf, de organisatie en anderen halen.

Eigenaar en bestuurder

Joost

Aalbers

Senior Systeemanalist

Jan

Heijneman

Senior Webdeveloper

Sydney

de Jager

Projectleider & New Business Developer

Chantal

Hilberink

Service, content & communicatie medewerker

Daphne

Rekers

New Business Developer

Ellis

ten Cate

Senior Software Engineer

Raymond

Krahwinkel

Senior Webdeveloper

Jithran

Sikken

Marketing & Communicatie medewerker

Anouk

Calkhoven

New Business Developer

Cherique

Nijland

Marketing & Communicatie medewerker

Lena

Groothuis

Front-end developer

Patrick

Ridderhof

New business developer

Noud

Kok

Crossmedia Strateeg

René

Reitzema

Crossmedia medewerker

Simone

Overvest

Crossmedia medewerker

Anne

Hegeman

New Business Developer

Thijs

Keur

Crossmedia medewerker

Rutger

Groothedde

Cameraman/editor

Job

Kuiper

Afstudeerder Commerciële Economie

Dylan

Vreeling

Manouk

Femke

Crossmedia medewerker

Madelief

Meijerink

Wij werken voor