Nieuwe video’s beroepen

Mediavisie maakt voortdurend nieuwe video's voor in de ROC beroepenbeeldbank. Inmiddels zijn er video's voor het hele beroepenveld gerealiseerd, geüpdate en vernieuwd

Auteur:
Functie: Head video and animation

Alles om mij heen leg ik vast. Mentaal en digitaal. Dat is mijn Mediavisie. Ik ben bij Mediavisie onderdeel van...

Beeldbank met beroepen nu ook volledig geïntegreerd in het carrièreplatform Kandoen.

Mediavisie ontwikkelt beroepenvideo’s volgens een onafhankelijk format dat al jaren succesvol is. Hierdoor krijgen leerlingen en studenten een eerlijk en helder beeld van een beroep. De video’s sluiten aan bij de kwalificatiedossiers en de vereiste competenties van alle beroepen. De nieuwste beroepenvideo’s zijn o.a.: Video-editor, Patissier, Edelsmid, Boekhouder, Financieel adviseur, Artiest Muziek, Secretaresse, Vormgever, Winkelslager en Slager-Traiteur.

Bekijk de nieuwe video van het beroep Edelsmid:

Verschillende onderzoeksbureaus hebben de beroepenbeeldbank van Mediavisie en ROC.nl uitgeroepen tot het beste voorlichtingsmateriaal.
De video’s worden momenteel door vele ROC’s en bedrijven ingezet. Zo worden de films direct gekoppeld aan de opleidingen, vacatures en beroepen op hun eigen websites of platforms en andere mediakanalen. Daarnaast is de beroepenbeeldbank geïntegreerd binnen het talentendossier van Kandoen., het carrièreplatform van Nederland. Organisatie en instellingen die gebruik maken van Kandoen. kunnen de beroepenvideo’s tevens inzetten bij hun voorlichting en werving. Wij bieden de samenwerkende onderwijsinstellingen en organisaties de mogelijkheid om gebruik te maken van deze video’s voor hun eigen voorlichtings- en wervingsactiviteiten. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden. Maakt u al gebruik van de video’s van ROC.nl, dan worden deze automatisch geüpdate zodra we een video hebben vernieuwd.

Bekijk de nieuwe video van het beroep Winkelslager:

Ontbreken er nog beroepenvideo’s in de beeldbank of wilt u een beroepenclip op maat? Neem dan contact op voor de realisatie van de beroepenvideo’s.

Bekijk alle video’s in de beroepenbeeldbank op ROC.nl  

Wilt u meer informatie?
Bekijk onze nieuwe online brochure voor alle actuele informatie over dit onderwerp en vele anderen. Neem dan contact met ons op.