Gelre Sport positionering

Een nieuwe tak van sport voor Gelre ziekenhuizen

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Mediavisie verbindt mens en media in het Communicatiehuis in Deventer met vertellen leren en beleven. Het Mediavisie Communicatiehuis formuleert de...

Topkliniek voor beweging en sportprestatie

Mediavisie is gevraagd een merkidentieit te ontwikkelen voor een polikliniek in Apeldoorn op het gebied van sportblessures. Het concept is vertaald naar boodschappen via verschillende media voor drie belangrijke doelgroepen, uitgewerkt naar de juiste middelen op het juiste moment. Samen met Gelre Sport is de communicatiestrategie voor de komende drie jaar uitgewerkt. Hieronder volgt een beschrijving van doel en doelgroepen en met welke middelen deze de komende periode zullen worden benaderd.

campagne apeldoorn

 

Merknaam, logo en huisstijl

In de merknaam is gekozen voor een link met Gelre ziekenhuizen en de locatie van de polikliniek in Gelderland.  Gelre Sport wil een centrum zijn waar sporters zich thuis voelen en waar alles gericht is op het zo snel mogelijk weer optimaal te kunnen presteren.

 

logo ontwerp

In het logo wordt gebruik gemaakt van de oranje kleur uit de huisstijl van  Gelre ziekenhuizen aangevuld met een stijlvolle kleur blauw.

kleur

 

Doel en randvoorwaarden

Gelre Sport is  een in 2017 opgestart samenwerkingsverband van medisch specialisten die zich toeleggen op de behandeling van sportblessures. Sterk punt van het samenwerkingsverband is het brede, multidisciplinaire karakter van het team, waardoor Gelre Sport in principe een one-stop shop vormt voor vrijwel alle sportblessures. Ook als locatie is bewust gekozen voor een plek op de sportcampus van FSG academy in Apeldoorn.

stoepbord

Gelre Sport richt zich op het gebied Apeldoorn en omgeving, een van de twee vestigingsplaatsen van de moederorganisatie Gelre ziekenhuizen.

ramen

 

Video en fotografie

In de video en de fotografie is gewerkt met sporters uit de directe omgeving en/of verbonden met FSG Academy. In de video’s zien en horen we sporters vertellen wat sport voor hun betekent en waarom ze graag samen met specialisten op het gebied van sportblessures kijken wat de beste aanpak is om blessures te voorkomen of te verhelpen. Het beeldmateriaal is op social medikanalen gebruikt om direct te communiceren met doelgroepen in de regio.

 

video advertising

Aankomende profsporters, coaches en enthousiaste senioren vertellen over hun ervaringen met de sport en sportblessures en de zekerheid van het terug kunnen vallen op een team van specialisten.

Animatie

In een uitleg-animatie is de aanpak en werkwijze van Gelre Sport en bondig uitgelegd.

Correspondentieset, posters en website

 

producten-min

 

Wilt u meer informatie over responsive websites, video en/of infomercials? Neemt u gerust contact met ons op: info@mediavisiecommunicatie.nl of bel met: 0570 – 75 42 90.