Werken bij Mediavisie

Wij zoeken strategische, creatieve en innovatieve talenten met visie op media.

Contactpersoon:
l.groothuis@mediavisie.nl Telefoon: 053 - 461 13 41

Werken bij Mediavisie

Mediavisie is een ICT- en Mediabedrijf. Wij richten ons voornamelijk op de onderwijs- en arbeidsmarkt en zijn marktleider op het gebied van de loopbaanportalen ROC.nl en OpleidingenWerk.nl. Het doel is om zowel de organisatie als de mens te voorzien van mediatools voor een beter bestaan. Van het ontwikkelen van communicatie concepten tot het realiseren en combineren van vernieuwende mediaproducten is Mediavisie een de strategische en creatieve partner voor organisaties die mee gaan met de tijd.

Vacature  

Directie assistent

Vacature  

Managementassistent

Vacature  

Crossmedia designer

Vacature  

Vacature Sales topper

Vacature  

Back-end developer

Vacature  

Webdeveloper

Vacature  

Front-end developer

Stageplaats  

Stage Mediavormgever

Ben jij geschikt? Test jouw kwaliteiten met kandoen.
Kandoen. is een webapplicatie voor loopbaanbegeleiding en talentcoaching waar mensen zelfstandig mee aan de slag kunnen. Kandoen. brengt mensen op een directe manier in verbinding met het juiste beroep, opleiding of bedrijf. Samen wordt er gewerkt aan de toekomst. Kandoen. is ontwikkeld met het idee dat er momenteel een te breed aanbod is binnen het huidige opleidingsaanbod en arbeidsmarkt. Er zijn zo overweldigend veel opleidingen, coaches, beroepentesten, HRM-adviseurs en personal trainers, dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Hoe kunnen mensen in de huidige maatschappij een beroep vinden dat bij hen past? Test jouw kwaliteiten met het carriere advies van kandoen.

"Mediavisie is een hecht en open team van eigenzinnige en creatieve mensen."

René Reitzema

René over zijn werkzaamheden als crossmedia strategist
Opgeleid als beeldend kunstenaar (AKI Artez), heb ik als videokunstenaar gewerkt en TV-programma's ontwikkelt voor de VPRO en de IKON. Bij Axis media-ontwerpers heb ik 20 jaar kennis en ervaring opgebouwd op het gebied videoproducties, e-learning, serious games en online communicatie. Als Consultant Cross Media en Creatie bij Mediavisie ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en lancering van de loopbaanportal kandoen. Ik geloof dat online applicaties er voor zorgen dat mensen slimmer worden, op een veilige manier ervaring opbouwen en beter functioneren en communiceren.

Waarom werken bij Mediavisie?

  • De wereld verbeteren
  • Samenwerken met medialiefhebbers
  • Bedrijfsfitness
  • Goede arbeidsmarktvoorwaarden
  • Marktconform salaris
  • Erkend leerbedrijf
  • Elke dag ontspanning en activiteiten
  • Auto of fiets van de zaak
  • Platte organisatie met veel trappen
NULL