Stage Mediavormgever

Contactpersoon

Tel: 053 - 461 13 41

Als grafisch ontwerper bij Mediavisie richt ik mij voornamelijk op het ontwerpen van website's en de diverse DTP werkzaamheden van...

Wij zijn voor de stageperiode vanaf september weer op zoek naar een leerling mediavormgeving (stage/BBL) binnen Mediavisie (32-40 uur in overleg).

De stage
Ben jij een creatieve student, op zoek naar een stageplek waar je je kunt uitleven en waar geen dag hetzelfde is? Mediavisie biedt jou als stagiair(e) de mogelijkheid om in Deventer diverse facetten van het crossmedia gebied te verkennen en aan te werken.

Een uitdagende, fulltime stage, geschikt voor een student die affiniteit heeft met dtp, webdesign en motion graphics . Van het bedenken van ideeën tot het realiseren van het communicatiemiddel. Tijdens je stageperiode krijg je de ruimte je eigen projecten te initiëren. Je maakt onderdeel uit van ons team en ondersteunt ons waar nodig. Verder komen er werkzaamheden aan bod als het produceren en presenteren van schetsen, wireframes, etc. Wij vinden het belangrijk dat je je eigen creativiteit los kunt laten en horen graag naar jouw inbreng!

Wij verwachten
Wij zoeken een gemotiveerde stagiaire mediavormgeving die weet van aanpakken! Je bent een flexibele en proactieve speler binnen ons team.

Jouw interesse ligt bij reclame, (social) media en internet. Je bent communicatief sterk en vind het leuk om in teamverband te werken. Verder heb je een goede beheersing van de zowel Nederlandse als Engelse taal. Creativiteit is jouw ding en je wilt dan ook graag laten zien wat jij in je mars hebt.

Gevraagde kennis en ervaring
– Affiniteit met crossmedia
– Representatief
– Adobe CC (After Effects, Illustrator, Photoshop, Premiere)

Wij bieden
Mediavisie biedt jou veel ruimte om je eigen ideeën aan tafel te brengen. Je komt te werken binnen een informele werksfeer bij een hecht team. Wij bieden onder andere:

> Een uitdagende stage in een fijne werkomgeving;
> Volop doorgroeimogelijkheden;
> Een continue ontwikkelingstraject;
> Een prettige werkomgeving en leuke collega’s.

Over ons
Wij zijn Mediavisie! Een mooi bedrijf binnen de media en ICT die online oplossingen maken voor klanten in de onderwijs- en arbeidsmarkt. Ons doel is om mens en media te verbinden. Op deze manier lossen we complexe en minder complexe problemen op door bijvoorbeeld websites te maken, applicaties te maken of beeldmateriaal te ontwerpen. We werken voor veel verschillende bedrijven, dat maakt onze baan zeer divers en uitgebreid. Met een leuk team pakken we alle problemen aan en maken we de meest uiteenlopende concepten. We zijn informeel met elkaar, dragen geen pak en houden ervan samen te lunchen elke middag.

Interesse?
Heb jij interesse na het lezen van deze vacature? Meld je dan snel bij Lena Groothuis, l.groothuis@mediavisie.nl.