Mediavisie op de zorg

Ervaar de frisse blik van Mediavisie op communicatie in de zorg.

Mediavisie is een mensgerichte organisatie met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van contentmarketing, employer branding, matchen van talenten met organisaties, en de ontwikkeling van vaardigheden door middel van assessments en e-learning.

Crossmediale aanpak
We denken strategisch en werken crossmediaal zodat we snel en effectief kunnen meebewegen met actuele ontwikkelingen in uw organisatie en de omringende wereld. Wij creëren nieuwe manieren om de communicatie in de zorg te verbeteren en daarmee uw kwaliteit, service en toegankelijkheid te verhogen. Wij leveren effectieve en visueel sterke communicatie die leidt tot verbinding, beweging en beleving. We ontwikkelen infographics, video en animatie, social media content, en e-learning en creatieve campagnes.Onmisbaar ingrediënt

Binnen de zorg is er constant contact met medewerkers, klanten, bewoners, patiënten of verwanten. Het doel is om de beste zorg te leveren. Onze ervaring is dat de beste zorg alleen mogelijk is als er op de juiste manier wordt gecommuniceerd. Goede communicatie schept duidelijkheid en vertrouwen en is daarmee een onmisbare ingrediënt van de zorg. Dit gaat verder dan het enkel informeren, mensen willen meegenomen worden in een helder verhaal, overtuigd worden door goede voorbeelden en zelf ervaring opdoen door middel van blended learning en events.

Nieuwe ontwikkelingen
Wij werken graag voor organisaties binnen de zorg en welzijn die net als wij kwaliteit voorop zetten, blijven innoveren en een bijdrage willen leveren aan nieuwe ontwikkelingen in de zorg.

  • Maak gebruik van onze visie op zorg:
  • Crossmediale communicatie
  • Heldere en effectieve aanpak
  • Creatieve partner in het volledige communicatietraject
  • Gedreven door meetbaar succes in marketing en communicatie
  • Meer dan 20 jaar communicatie-ervaring

Veranderingen in de zorg
De zorgsector krijgt steeds meer te maken met nieuwe technologische ontwikkelingen en de veranderende leefwereld van mensen. Na de marktwerking en decentralisatie heeft de zorg nu te maken met het gevecht om de client en medewerker. Verder hebben we te maken met het steeds specialistischer worden van de zorg en de trend om deze juist laagdrempeliger in de buurt of thuis aan te bieden. Mensen hebben behoefte aan eigen regie, willen samen beslissen, maar zijn niet altijd gezondheidsvaardig zodat goede communicatie een essentieel onderdeel is geworden van het zorgproces. Omdat niemand weet waar de ontwikkelingen in de zorg ons over 5 of 10 jaar brengen kan dit veel angst en onzekerheid teweeg brengen.

Goed doordachte communicatie geeft zowel richting, wil informeren en overtuigen, maar biedt vooral ruimte voor het stellen van vragen en het openen van de dialoog. Mediavisie kan u ondersteunen in een gezonde dialoog met management, medewerkers en stakeholders; met bewoners, cliënten, patiënten en verwanten; en met de buurt, regio, en maatschappij.

Samenwerking met ROC.nl
Mediavisie werkt nauw samen met hét landelijk loket dat zich focust op de arbeids- en onderwijsmarkt. ROC.nl biedt speciaal voor de zorg  de kans uw vacatures direct bij een jonge doelgroep onder de aandacht te brengen. We werken samen met alle ROC’s in Nederland. Net afgestudeerde MBO’ers vinden, ter oriëntatie op werk, makkelijk hun weg naar ons platform. Jaarlijks ontvangen wij ruim 2,8 miljoen unieke bezoekers en brengen wij ruim 800.00 matches succesvol tot stand. De vacatures van een werkgever worden geplaatst in gewenste regio naar keuze.

Projecten 

Wij werken onder andere samen met:

 

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.