Interactive design

Effectieve website met interactive design

In deze tijd van innovaties ontwikkelt de interactieve media zich wel het snelste. Daarom hebben we mensen nodig met verstand van techniek én ontwerp, zodat communicatie niet nodeloos ingewikkelder wordt, maar nuttiger en gemakkelijker in gebruik. Onze interactieve designers houden zich bezig met de productie van informatie-, communicatie- en transactiediensten.

In de dynamische wereld van digitale media beschikken zij over specialistische kennis op het gebied van interactieve design. Veel bedrijven en organisaties hebben weinig ervaring met het ontwerpen van een goed doordacht interactiedesign. Mediavisie kan daar bij helpen.

technischeschetsapp

Voorkomen dat er onnodig tijd en geld wordt verspild
Het interactieontwerp is de sleutel tot een effectieve, gebruiksvriendelijke website. Hoe plat de site ook is – onze designers zorgen naast creativiteit ook voor helder inzicht in de interactie en gebruiksvriendelijkheid. Structuren en draadmodellen scheppen in een vroeg stadium de juiste verwachting bij eindgebruikers en voorkomen onnodige verspilling van  tijd en geld. Naast het realiseren van interactieve designs adviseren wij ook diverse opdrachtgevers hoe zij hun huidige ontwerpers kunnen bijscholen.

  • Nieuwe inzichten voor functioneel ontwerp
  • door middel van wireframes vorm geven aan de inhoud
  • voorkomt verspilling van geld en tijd
  • voorkomt veel discussie achteraf
  • effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.