Concept ontwerp

Volg de rode draad

Mediavisie ontwikkelt websites, campagnes en platforms die door de afstemming met de doelstellingen, wensen en behoeften, uniek en van zeer hoge kwaliteit zijn. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij voorop. Uw bezoeker moet op zijn wenken worden bediend terwijl u de vruchten plukt. Bij het ontwikkelen van de juiste conceptoplossing kijken we naar het beste medium.

Belangrijk is dat een combinatie van de juiste mediamix wordt gecreëerd die elkaar ondersteunt om de beoogde doelstellingen te realiseren. Soms is alleen een website niet voldoende en zijn er meer tools nodig om uw  doelgroep op de juiste manier te bereiken. Mediavisie biedt u de mogelijkheid diverse tools (video’s, testen, design, etc.) op unieke en flexibele  wijze te koppelen aan uw content om een groter bereik te genereren.

raadvanadvies werkenbijsiteshelpenindezorg sundry_moveskandoenposters2 rocnederlandtussenbanner

Leuke site, maar van wie was het?
Onze experts geven u een professioneel advies op het gebied van het grafisch, functioneel en technisch ontwerp. Vanuit de juiste visie met de benodigde tools wordt uw website door onze professionals ontwikkeld. Vanuit een sterk concept worden alle uitingen in een design uitgewerkt. Van belang is dat het concept wordt bewaakt omdat het als rode draad dient in de boodschap en omdat de bezoeker uw organisatie hieraan kan herkennen. Dit is nou juist één van de belangrijke onderdelen waar Mediavisie uitermate geschikt voor is. Veel organisaties beginnen met zomaar een middel in te zetten omdat de buurman het ook doet en werken vaak niet volgens een concept, waardoor het effect minder snel bereikt wordt. Onze ontwerpers maken niet alleen iets moois, gebruiksvriendelijk, effectief en met een ziel, maar zorgen ook voor een bijzonder effect. Alles klopt, past en heeft een groot effect. Dat zie je niet vaak.

Wilt u uw website vernieuwen?
Dan maakt Mediavisie vanuit een totaalconcept een projectplan, compleet met grafisch, functioneel en technisch ontwerp. Vanuit dit ontwerp wordt uw website door onze professionals effectief ontwikkeld.

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.