Streaming video

Uw conferentie, evenement of bijeenkomst een extra beleving en dimensie geven.

Vertellen, leren en beleven met streaming video. Door de inzet van streaming video bereikt uw een nog groter publiek en vindt er nog sneller en eenvoudiger contact plaats en kunt u de interactie met uw doelgroep op een ongekende en laagdrempeliger manier versterken. Uw bereik en betrokkenheid van uw kijker wordt aanzienlijk vergroot.

Mediavisie verzorgt de gehele productie. Denk hierbij aan inzetten en onderhouden van een landingspagina, video crew op locatie, qr op uitnodiging, technische apparatuur en nabewerking. U hoeft niets meer dan alleen een goede internetverbinding op de gewenste locatie te hebben. Na de live uitzending op internet is er ook de mogelijkheid om de video registratie terug te kijken en tevens ook een montage van het evenement te ontvangen.

 

winterwedding4 f225d17693b057508ff2b39f6b519da4

Meer weten over het inzetten van streaming video?

Wilt u live uw evenement uitzenden op internet? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor streaming video door te nemen. Live video streaming is het middel voor: Evenementen registratie, E learning, corparate communicatie, congressen, vergaderingen, coaching sessies en product lanceringen.

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.