360 video beleving

Wij creëren 360 video/Virtual Reality belevingen

Videocontent is bij uitstek het middel om uw verhaal bij uw doelgroep over te brengen. Versterk het verhaal in beeld! Steeds meer gebruikers besteden steeds meer tijd op smartphone, sociale netwerken en via on-demand-diensten.

  • Waarom bedrijven zich meer richten op video
  • Uit onderzoek is gebleken dat 70% van het internetverkeer bestaat uit video’s bekijken
  • Met video verhoog je de kans op betere vindbaarheid. (zoekmachine optimalisatie)
  • Online video adverteren kent een omzetstijging van 27% tot 40 miljoen
  • Steeds meer videodisplays verschijnen er in stores, bij organisaties en op evenementen als vervanging van posters

IMG_5176Driehonderdzestig graden videobeleving is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van crossmedia. Ervaar zelf het dynamisch rondkijken in een video.  Op interactieve wijze worden kijkers betrokken bij uw campagne, bedrijf of organisatie. Elke presentatie, gebeurtenis of evenement  kan worden vastgelegd met 360 graden video. Hiermee biedt u de mogelijkheid aan iedereen om uw evenement virtueel bij te wonen en ze het gevoel te geven alsof ze er echt aanwezig zijn.

Wat is virtual reality?

Virtual reality. Wat letterlijk vertaald virtuele realiteit betekend, was vroeger vooral een begrip bij games. Er was een hoofdrolspeler die in een virtuele realiteit bepaalde doelen moest behalen. Echter zat de gebruiker achter een PC of gameconsole.

Door middel van een computer wordt een omgeving gesimuleerd, waarbij de gebruiker door het beïnvloeden van diverse zintuigen in een virtuele realiteit terecht komt. De persoon zal de ervaring krijgen dat hij/zij zich in deze omgeving bevindt.

Sinds een paar jaar is er een evolutie aan het plaatsvinden op het gebied van media. Virtual reality, zal binnenkort bekend staan als leven en beleven binnen een digitale omgeving.

Is 360 graden video toepasbaar op mijn bedrijf?

Jazeker, 360 graden video helpt mee op allerlei fronten. Zo zal uw bedrijfsimago stijgen ten opzichte van de concurrent die het niet heeft. Wanneer uw (potentiële) klanten op uw website terecht komt, zal het transparant overkomen wanneer zij het bedrijf vanuit alle hoeken en gaten kan bekijken. Dit maakt het vertrouwensproces toegankelijker.

 

Moet ik dan een bril aanschaffen?

virtual

Nee! Tegenwoordig ondersteunt bijna iedere smartphone 360 graden video’s. Dus de klant/u kan overal uw bedrijf bekijken/laten zien.

Meer weten over het inzetten van een 360 videobeleving? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Diensten
360 graden film, 360 graden video, 360 bedrijfsfilm, 360 livestream, live registratie, 360 presentatie en 360 film.

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.