Animatie en Infographics

Betere informatie, beslissing makkelijker te maken.

Uw communicatiedoel staat voor ons voorop, we stemmen die goed met u  af en maken duidelijke afspraken zodat met een scherpe focus aan de animatie gewerkt kan worden. Door u gedurende het proces op de hoogte te houden van het ontwerp, storyboard, en de ontwikkeling van de animatie, komen we met elkaar tot het beste resultaat. Tijdens de productie bieden wij de benodigde service, maar u kunt ook na het publiceren van de animatie bij ons terecht voor vragen over gebruik op Social Media, vindbaarheid via Google, of het opzetten van een advertentiecampagne.

U maakt gebruik van al onze kennis en expertise binnen ons crossmedia-team bestaande uit grafische vormgevers, tekenaars, animators, muziek en geluidsbewerkers, tekstschrijvers, verschillende voice overs, en ontwerpers. Of het nu een korte eenvoudige logo-animatie is of een uitgebreid uitleganimatie: onze breinen draaien voor u altijd op volle toeren.

 • Verschillende animatietechnieken en stijlen
 • Uitleganimaties / Infomercials
 • Customer Journeys
 • Bumper Ads
 • Whiteboard Animaties
 • Mixed Media Animaties
 • Infographics
 • Complexe vraagstukken teruggebracht tot de essentie
 • Betere en makkelijker te begrijpen
 • Mensen lezen steeds minder en willen liever iets zien
 • Tijdsbesparend
 • Kostenbesparend
 • Dynamisch en aantrekkelijk
 • Sneller en beter beslissen
 • Service verlenend
 • Groot bereik

Uitleganimatie / Infomercial
Met Uitleganimaties, ook wel Infomercials genoemd, kunt u complexe vraagstukken, producten of diensten eenvoudig uitleggen. Het is ook een van de effectiefste marketingmiddelen die er zijn om klanten te bereiken. Omdat onze animaties aansluiten op uw huisstijl worden ze snel herkend en krijgt uw merk of organisatie  de juiste uitstraling.


Customer Journey Animatie
Customer Journey Animaties informeren over werkwijze, dienst of product en wijzen de kijker stap voor stap op weg. Strakke graphics in combinatie met een pakkende voice over zorgen voor een boodschap die duidelijk bij uw doelgroep over komt. Met deze aanpak kunt u veel in korte tijd uitleggen en uw klant makkelijk meenemen in uw verhaal.


Bumper Ad
Door middel van korte animaties speciaal voor Social Media kunt u uw klanten verleiden om uw website te bezoeken, van een actie gebruik te maken, een product te bestellen of voor een evenement in te schrijven. Bumper Ads zijn de beste manier om binnen een  aantal seconden een groot bereik voor uw merk te creëren.Whiteboard Animatie
Een whiteboard Animatie is een perfect middel om een bedrijfsplan, jaarverslag of concept te presenteren. Het voordeel van deze aanpak is dat de kijker het gevoel heeft dat het verhaal ter plekke door iemand wordt uitgelegd. Dit verhoogt de attentiewaarde zodat de kijker goed oplet en boodschap beter opgepikt wordt.

Mixed Media Animatie
Bij Mixed Media Animaties worden videobeelden en animaties samen in een video ingezet.  Het voordeel van deze vorm is dat  abstracte  gegevens of wat complexere materie gecombineerd kan worden  met herkenbare werk- en leefsituaties.  In de  voorbeelden ziet u  hoe belangrijke onderdelen uit het verhaal door middel van graphics en animaties extra accenten hebben gekregen.

Infographics
Het voordeel van het werken met  animaties is dat er al graphics in de storyboards aanwezig zijn die goed uitgewerkt kunnen worden naar andere communicatiemiddelen. Elke scene kan op deze manier worden verwerkt worden in uw presentatie, als header op de website, of als poster en flyer. Zo zorgt u voor een consistente uitstraling die direct herkend wordt. Andersom kan natuurlijk ook, Mediavisie wordt geregeld gevraagd om op basis van een infographic een animatie te maken.

Meer info?
Bent u ook geïnteresseerd in online commercials?  Neem contact met ons op voor meer  informatie:
raymond@mediavisiecommunicatie.nl of bel met: 0570 – 75 42 90

 

 

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.