Campagne websites

Beter presenteren is beter presteren

Naast dat wij complexe website en platforms ontwikkelen realiseren wij ook eenvoudige responsive websites en webshops. Voornamelijk voor het MKB zijn het grafisch aantrekkelijke interfaces die gericht zijn op hoge conversie.

Design to budget
Onze ervaren mensen adviseren en denken graag mee met de klant, werken een sterk concept uit en zorgen voor efficiëntie zodat de kosten in de hand worden gehouden en binnen het budget passen. Mediavisie werkt volgens een succesvol bewezen projectaanpak en gaat uit van het ‘Vorm Volgt Functie-principe’. Hierbij gaat men uit van het principe dat de beoogde functie of doelstelling leidend is voor het ontwerp en de te gebruiken technologie. Daarom adviseert Mediavisie altijd om een slim Functioneel Ontwerp (FO) op te stellen. In het functioneel ontwerp is uitgewerkt hoe de website zal functioneren. Door middel van wireframes wordt een beeld van de toekomstige website gegeven. Vanuit dit FO kan men, voorafgaand aan de realisatie van de website, beoordelen of de te realiseren website aan de verwachting zal gaan voldoen. Tevens kan het FO dienen als middel om te zien of alle gewenste functionaliteiten zijn gerealiseerd.

tussenbannersitesenshops
  • Mediavisie hanteert in haar projectaanpak de volgende stelregels:
  • Afspraak is afspraak: wij doen wat wij zeggen
  • Minimale capaciteitenbelasting voor uw organisatie
  • Uw bestaande systemen zijn leidend
  • Direct contact met verantwoordelijk projectleider
  • Schriftelijke rapportage
  • Proactieve en snelle service

U mag van ons als professionals verwachten dat wij weten hoe een en ander in zo kort mogelijke tijd en met minimale inspanning van uw organisatie zal worden gerealiseerd. Uiteraard doen wij niets zonder grondig onderling overleg met relevante functionarissen uit uw organisatie. Voor aanvang maken wij samen met u een zeer gedetailleerde planning waarin exact is vastgelegd wie wat wanneer doet en, indien nodig, op welke wijze dat zal plaatsvinden.

 

 

 

 

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.