E-learning

Waarom leren in een virtuele omgeving?

Serious Games en E-learning zijn termen die je steeds meer hoort, maar wat houdt het precies in en wat kan mijn organisatie, bedrijf of school ermee? Serious Games zijn interactieve spellen die niet alleen ingezet worden om deelnemers op een efficiënte manier iets bij te brengen, maar  ook een krachtig middel zijn om houding en gedrag te veranderen. Serious Games en E-learning kunnen ontwikkeld worden om de invoering van nieuwe procedures bij te brengen, om andere manieren van werken over te brengen of om de invoering van een nieuwe systemen te implementeren.

Wat zijn de voordelen van online leren?
De cursist kan zich oriënteren en verdiepen dmv teksten, foto’s, graphics, animaties en video’s. De opgedane kennis kan vervolgens getest en getoetst worden. Uit onderzoek is gebleken dat digitale trainingen mensen zeer goed motiveren en op de lange termijn effectiever zijn dan traditionele manieren van kennisoverdracht. Uw cursisten kunnen in een virtuele omgeving oefenen zonder het primaire werkproces te verstoren of trainen op situaties die nog niet bestaan. Serious Gaming is zeer geschikt om complexe en dynamische situaties na te bootsen zodat de gebruiker kan oefenen in een veilige leeromgeving.

Serious Game OK-planning

20 jaar ervaring
Leerlingen, docenten en werknemers kunnen d.m.v. persoonlijke en management-dashboards de vorderingen volgen, vragen stellen en op elkaar reageren. In de 24/7 leeromgeving kan iedereen elk moment van de dag een training starten, tussentijds stoppen, de training afronden en het behaalde certificaat printen.

De specialisten op het gebied van Mediavisie hebben meer dan 20 jaar ervaring in het bedenken, ontwikkelen en hosten van E-learning en Serious Games voor het onderwijs en bedrijven en organisaties als Accenture, Siemens, BMW, GGD Nederland en de MOgroep.

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.