Video advertorials

Beeld brengt mensen in beweging

Voor diverse opdrachtgevers afkomstig uit het bedrijfsleven, onderwijs en de non-profitsector, ontwikkelt Mediavisie hoogwaardige en doelgroepgerichte dynamische videoproducties die op eenvoudige wijze te integreren zijn in uw website. Denk hierbij aan bedrijfsfilms, assessments en commercials, maar ook voor audiovisuele animatiepresentaties zijn wij uw juiste partner. Welk communicatiedoel u ook heeft, wij maken voor u de juiste videoproductie die uiteindelijk het gewenste resultaat oplevert.

Uit onderzoek blijkt dat jongeren geen zin hebben om veel tekst te lezen en dat ze eerder worden geraakt door video. Via webplatforms en mediakanalen kun je nu adverteren op het gebied van video. De boodschap komt nog veel sterker onder de aandacht bij uw doelgroep. Een korte maar krachtige boodschap door middel van beeld. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een videobanner op de homepage? Origineel en het heeft meer impact. Mediavisie kan dit als geen ander voor u realiseren. Naast een sterk concept en een fijne uitvoering beschikt Mediavisie ook over succesvolle mediakanalen waar uw video-advertorial kan worden geplaatst. Dit zorgt voor een nog betere positionering en een groter bereik.

  • Doelgroep met beeld beter bereiken
  • beeld zegt meer dan duizend woorden
  • interactief
  • beleving
  • dynamisch

Videobranding_small

”Mooi, dat willen wij wel. Maar dat is vast veel gedoe en een flinke investering?”
Mediavisie kan deze zorgen voor u wegnemen. Wij passen ons aan op uw budget en zorgen altijd voor een goede voorbereiding en een fijne sfeer. Uw wensen staan voor ons voorop en daar worden vooraf goede afspraken over gemaakt, zodat alle neuzen in dezelfde richting staan. Door u gedurende het proces op de hoogte te houden van de ontwikkeling van de video, komen we gezamenlijk tot een optimaal resultaat. Tijdens dit proces bieden wij u de benodigde service, maar ook na het plaatsen van de video staan wij uiteraard altijd voor u klaar. Het brein van ons videoteam draait op volle toeren en streeft naar één doel: de perfecte productie voor u als klant.

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.