Content-marketing

Contentcreatie en contentdistributie

Door de snelle groei van digitale technologie heeft content ook steeds meer invloed in ons dagelijkse leven. Het verandert de wijze van communicatie met elkaar en naar doelgroepen. Content is nu toegankelijk en altijd en overal. Social media zorgt er tevens voor dat content direct toegankelijk en shareable (deelbaar) is. Merken kunnen nu meer invloed uit oefenen door het bieden van interessante content waarover mensen willen praten en welke men graag wil delen.

Nieuwe, interessante, inspirerende formats en content worden daarom onmisbaar. Mediavisie realiseert al vele jaren unieke content voor het onderwijs- en bedrijfsleven. Daarnaast kunnen wij u ook als geen ander goed adviseren op het gebied van contentmarketing. Dit mede doordat wij zelf veel ervaring hebben met eigen platforms waarin wij jaarlijks miljoenen bezoekers bedienen.

  • Content aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep
ipad

Hoe kunt u content optimaliseren?
Met vragen als: “Hoe zorg ik dat mijn content goed vindbaar is?” of “Hoe laat ik mijn website goed aansluiten bij de belevingswereld van mijn doelgroep?” Hier geven wij graag antwoord op. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme methodes op het gebied van contentdistributie, betere vindbaarheid en daarnaast intelligente en toekomstbestendige content voor Google, zoals het profiel gestuurd aanbieden van content.  

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.