Vacature

Managementassistent

Mediavisie is niet alleen een digitaal Media, ICT en communicatie- adviesbureau, maar doordat zij al meer dan 25 jaar een eigen loopbaanportal met miljoenenbezoekers beheren en bedienen weten zij als geen ander wat de behoefte is bij de doelgroep en wat er speelt in de onderwijs- en arbeidsmarkt.

Solliciteer

Wat ga je doen?

Als managementassistent neem jij de zorgen en lasten bij de werknemers weg. Je ondersteunt bij de werkzaamheden en zorgt dat binnen het bedrijf alles op rolletjes loopt en blijft lopen. Klinkt simpel, toch? Het is echter een uitdagende functie gezien je niet alleen de rechterhand zult zijn van het management, maar van een hele afdeling. We zijn dan ook niet op zoek naar stille muisjes die taken laten aandragen, maar een actieve aanpakker die het werk zelf ziet en daadwerkelijk werk uit handen neemt. Binnen onze organisatie hebben we een echte hands-on medewerker nodig met pit. Uiteraard krijg je hier ook heel veel voor terug!

"Door de informele werksfeer haal ik het beste uit mezelf."

Ellis ten Cate, New Business Developer

Wie zijn wij?

Mediavisie is een ICT- en Mediabedrijf. Wij richten ons voornamelijk op de onderwijs- en arbeidsmarkt en zijn marktleider op het gebied van de loopbaanportalen ROC.nl en OpleidingenWerk.nl. Het doel is om zowel de organisatie als de mens te voorzien van mediatools voor een beter bestaan.

Van het ontwikkelen van communicatie concepten tot het realiseren en combineren van vernieuwende mediaproducten is Mediavisie de strategische en creatieve partner voor organisaties die mee gaan met de tijd. Werken bij Mediavisie betekent werken in een snelle en energieke organisatie waar hard gewerkt wordt en waar successen samen gevierd worden! Een open en informele werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om kansen te pakken. Daarom zoeken wij ondernemende collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Wat zoeken wij

  • Pro-actief

  • Gedreven

  • Flexibel

  • Georganiseerd

  • Representatief

Solliciteer

Wat we je bieden

Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers.

  • Fulltime functie;
  • Mooi en compleet arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Een prettige werkomgeving en leuke collega‚Äôs;
  • Volop doorgroeimogelijkheden.

Wil je meer weten over deze vacature?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je CV op met een motivatie filmpje en misschien kunnen we elkaar snel de hand schudden! Na het versturen van jouw sollicitatie kijken wij of jouw competenties matchen met de vacature waarop jij hebt gesolliciteerd!

Solliciteer