Student en Employer Branding

Kennis en kunde op het gebied van hardware en software engineering

Laat je inspireren

De software engineers van MA-IT beheersen het hele proces van een succesvolle software implementatie, vanaf het vertalen van de vraag van de klant tot aan het trainen van de operators.

MA-IT doet er alles aan om de talenten en vaardigheden van haar medewerkers en die van haar klanten continu verder te ontwikkelen. Dit kan door middel van Summerschools en en in samenwerkingen Industriële Automatisering Professionals.

Mediavisie heeft voor MA-IT video’s en teasers voor op social media gerealiseerd. In deze Social Video’s krijgen studenten, docenten en decanen een beeld van inspirerende zomercursussen en training van 6 maanden om een vliegende start van je carrière te maken na het afronden van de opleiding.Verder hebben we de look and feel van de social mediakanalen geüpdatet zodat alles in één lijn is. En zijn er teasers en bumpers ontwikkeld.

Green Team Twente

MA-IT zoekt voortdurend naar nieuwe manieren om kennis te vergroten en te delen. Een van de manieren is het sponsoren van Green Team Twente. Studenten van de Universiteit Twente en het Saxon maken een jaar van hun studie vrij om samen de snelste waterstofauto van de wereld te bouwen. Elk jaar wordt een auto gebouwd met nieuwe features en innovaties voor de Shell Eco Marathon. MA-IT ondersteund de studenten niet alleen met financiele middelen maar stelt ook kennis en tijd van een medewerker ter beschikking aan het team. 

Resultaat

MA-IT wil door middel van korte video's over gave projecten, summerschools en de eigen opleiding studenten zo vroeg mogelijk interesseren voor de uitdagingen in de automatisering. Door ook docenten van de opleidingen en experts van bedrijven te betrekken bij het delen van kennis en ervaring ontstaat een boeiend beeld van de diversiteit en complexiteit van deze vaak verborgen wereld in de ICT.

  • Dynamische beelden uit een abstracte wereld
  • Informatief en enthousiasmerend
  • Effectieve contentmarketing

"Wij vinden het heel belangrijk ook om ook ruimte te maken voor Soft Skills"

Nikkie Reuvers, Jobcoach MA-IT Automatisering

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Onze consultants helpen u graag verder. We denken strategisch en werken crossmediaal zodat we snel en effectief kunnen meebewegen met actuele ontwikkelingen in uw organisatie en de omringende wereld. Bel, mail of kom gewoon bij ons langs in Enschede of Deventer

Kom in contact

Crossmedia Strateeg

René
Reitzema