Kinderen analyseren hun competenties en talenten met Kandoen

Kinderen uit groep acht van het primair onderwijs zijn enthousiast over de visiuele persoonlijkheids- en competentie-analysetool Kandoen

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Positieve respons op Kandoen

De Weekendschool ‘Toppers Op Zondag’ biedt activiteiten aan voor gemotiveerde jongeren in de leeftijd van 10 tot 14 jaar die opgroeien in een minder kansrijke leefomgeving. De jongeren volgen in het weekend, op zondag, bijeenkomsten die o.a. worden gegeven door gastdocenten uit diverse disciplines met passie voor hun vak. Op die manier kunnen de jongeren kennismaken met een groot aantal interessante vakgebieden. De Stichting  Weekendschool “Toppers Op Zondag” in Twente heeft een eigen traject ontwikkeld, waarin twee varianten centraal staan: ‘Horizonverbreding’ en ‘Talentontwikkeling’.

Kandoen Competentie en talententest met kinderen primair onderwijs

Voor kinderen die al een jaar Horizonverbreding achter de rug hebben, is er een vervolgjaar waarbij samen met de kinderen gezocht wordt naar de persoonlijke competenties en talenten. Mediavisie stelde aan de weekendschool de online analyse-tool Kandoen beschikbaar zodat begeleiders en kinderen een beter beeld krijgen wat ze kunnen en waar ze goed in zijn. De uitkomsten worden in ’10-minutengesprekken’ besproken met de ouders, kinderen en begeleiders van de weekendschool.

Kandoen Competentie en talententest met kinderen primair onderwijs
Wilt u meer informatie?
Bekijk onze nieuwe online brochure voor alle actuele informatie over dit onderwerp en vele anderen. Neem dan contact met ons op.