Junior Support Medewerker ICT

Junior Support Medewerker ICT bij Mediavisie

Contactpersoon

Tel: 053 - 461 13 41

Ben je op zoek naar een uitdagende (starters)functie?

Heb jij net je opleiding richting ICT afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende (starters)functie? Dan is de functie van Junior Support Medewerker ICT bij Mediavisie echt iets voor jou!
 

De Functie

Als Junior Support Medewerker ICT bij Mediavisie kom je te werken in een hecht team die jij gaat ondersteunen in de breedste zin van het woord. Je houdt je bezig met het serverbeheer en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast help je onze klanten bij het oplossen van ICT problemen en voer je overleg met je collega’s over lopende projecten.
 

Dit ben jij!

Kom jij ons team versterken als Junior Support Medewerker ICT? Wij zijn op zoek naar een kandidaat die aansluit op onderstaand profiel:
– Je hebt een MBO opleiding richting ICT / Netwerkbeheer afgerond;
– Je bent bekend met LINUX en Windows servers;
– Je hebt kennis van virtualisatie (ESXI);
– Zelfstandig werken is voor jou geen probleem.

Het hebben van ervaring is minder belangrijk, bij ons krijg je de kans je te ontwikkelen tot een echte professional!
 

Wij bieden

– Een uitdagende functie in een fijne werkomgeving;
– Volop doorgroeimogelijkheden;
– Een continu ontwikkelingstraject;
– Een mooi en compleet arbeidsvoorwaardenpakket.
 

Over Mediavisie

Mediavisie is een integraal ICT & Crossmedia bedrijf voor de onderwijs- en arbeidsmarkt. Wij richten ons met name op vernieuwende profiel gestuurde oplossingsmethodes op het gebied van de gehele loopbaan en E-HRM. Daarnaast zorgen wij ervoor dat organisaties d.m.v. crossmedia branding en ICT-oplossingen beschikken over een kwalitatief resultaat, groot doelgroepbereik en sterker (online) imago.

Met een effectief advies, het beheer en de inzet van unieke kwalitatieve systemen en creatieve deskundigheid, biedt Mediavisie conceptoplossingen met als doel meerwaarde voor alle strategische en operationele vraagstukken.
 

Interesse

Ben jij de juiste persoon op de juiste plek? Twijfel dan niet en laat het ons vandaag nog weten door te mailen naar Lena Groothuis, l.groothuis@mediavisie.nl