‘Ja, we gaan samenwerken!’

Campagne Bedrijven Investeringszone Binnenstad Deventer

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Samen eigenaar worden

Stichting Deventer Binnenstadsmanagement wil de vitaliteit en aantrekkingskracht van de stad vergroten door middel van een sterke, structurele samenwerking tussen ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeente.

Om de samenwerking een solide basis te geven wordt er hard gewerkt aan de vorming van een BIZ Dit staat voor Bedrijven Investeringszone, hiermee kan collectief en langdurig in de binnenstad geïnvesteerd worden. Maar dan moet wel eerst een meerderheid van  alle partijen daar voor stemmen. Het Gilde, verantwoordelijk voor de promotiecampagne, heeft Mediavisie gevraagd om hiervoor de video te verzorgen.

Door met alle partijen te werken aan deze video hebben we het woord ‘samen’ direct goed kunnen laden. Een mooie verzameling mensen die van Deventer een echt bijzondere stad willen maken met een eigen karakter en signatuur. Samen met Peter Brouwer van Stichting Deventer Binnenstadsmanagement, Het Gilde , en natuurlijk alle ondernemers en vastgoedeigenaren van de binnenstad van Deventer.

De BIZ-campagne kreeg een officiële start in de Burgerzaal van het gemeentehuis met het ondertekenen van de  oprichtingsaktes en de vertoning van de kick off video:

Start BIZ-campagne