Werkenbij wervingsites

    Gerelateerde berichten:
  • Momenteel geen berichten in werken-bij-platform

Profielgestuurde kandidaten werving

Het digitaal werven is inmiddels niet meer weg te denken bij het vinden van de juiste persoon op de juiste plek. Mediavisie ontwikkelt wervende en hoogwaardige profielgestuurde recruitmentsites en platforms.

De werken-bij-sites van Mediavisie worden uitgevoerd met een flexibel Content Management Systeem zodat snel geanticipeerd kan worden op veranderende arbeidsmarktvragen. De arbeidsmarktcommunicatiestrategie wordt door Mediavisie vertaald naar een mix van online oplossingen. Het samenstellen van de juiste mix (website, tekst, fotografie, video’s, online game, nieuwsbrief, mini-poll, socialmedia) zorgt er niet alleen voor dat de doelgroep op verschillende niveau’s aangesproken wordt maar levert ook een belangrijke en kostenefficiënte bijdrage aan de vindbaarheid en het bereik.

werkenbijplatform
  • Jarenlange ervaring met profielgestuurde voorlichting en werving platforms en applicaties

Mediavisie heeft jarenlange ervaring met het bedenken en ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor vele opdrachtgevers en kan uitstekend meedenken, ontwerpen, ontwikkelen en zorgen voor het beheer van de site.

Werken-bij-sites zijn de oplossing voor werkgevers die het eigen wervingsbeleid naar een hoger niveau willen tillen. De Werkenbij site is een interactief, dynamisch en webbased platform dat werkgevers zowel kwalitatief als administratief ondersteunt bij de werving, selectie en matching van nieuwe medewerkers en anderzijds de doorstoom en uitstroom van uw huidige personeel.

Hoe werkt het?
Het systeem stelt u onder andere in staat de competenties, talenten en persoonlijkheid van de kandidaat in beeld te brengen en deze te matchen met de functie-eisen, carrièremogelijkheden en cultuur binnen uw organisatie. Daarnaast biedt het platform een efficiënt beheer van het vacature- en sollicitatieproces en zorgt daarmee voor een substantiële reductie van de administratieve handelingen van de HRM medewerkers. Hiermee kan de administratieve last voor uw organisatie met wel 75% afnemen.

De werkenbij websites zijn flexibel integreerbaar binnen bestaande systemen en corporate websites en bestaat uit diverse modules die u naar uw eigen wensen kunt inzetten. Denk aan loopbaantesten, online branding, monitoring en sollicitatiemodules. Het beoordelingssysteem wordt flexibel ingezet voor de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel bij werkgevers.

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.