Stage AV medewerker (BOL/BBL)

Contactpersoon

Tel: 0570-754290

Wij zijn voor de volgende stageperiode op zoek naar een leerling audiovisueel/video (stage/BBL) binnen Mediavisie (32-40 uur in overleg).

De stage

Tijdens je stageperiode krijg je de ruimte je eigen projecten te initiëren. Je maakt onderdeel uit van ons team en ondersteunt ons waar nodig. Jij helpt ons tijdens filmdagen en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van verschillende filmproducties. Je houdt je bezig met het maken van making-off video’s en promotievideo’s, naast het maken van hiervan ben je verantwoordelijk voor het animeren en editen van deze video’s.

Verder komen er werkzaamheden aan bod als het produceren en presenteren van schetsen, wireframes, storyboards etc. Wij vinden het belangrijk dat je je eigen creativiteit los kunt laten en horen graag naar jouw inbreng!

Wij verwachten
Wij zoeken een gemotiveerde stagiaire audiovisueel/video die weet van aanpakken! Je bent een flexibele en proactieve speler binnen ons team. Audiovisueel; daar weet jij alles van.

Jouw interesse ligt bij reclame, (social) media en internet. Je bent communicatief sterk en vind het leuk om in teamverband te werken. Verder heb je een goede beheersing van de zowel Nederlandse als Engelse taal. Creativiteit is jouw ding en je wilt dan ook graag laten zien wat jij in je mars hebt.

Wij bieden

Mediavisie biedt jou veel ruimte om je eigen ideeën aan tafel te brengen. Je komt te werken binnen een informele werksfeer bij een hecht team. Wij bieden onder andere:

> Een uitdagende stage in een fijne werkomgeving;
> Volop doorgroeimogelijkheden;
> Een continue ontwikkelingstraject;
> Een prettige werkomgeving en leuke collega’s.

Over ons
Wij zijn Mediavisie! Een mooi bedrijf binnen de media en ICT die online oplossingen maken voor klanten in de onderwijs- en arbeidsmarkt. Ons doel is om mens en media te verbinden. Op deze manier lossen we complexe en minder complexe problemen op door bijvoorbeeld websites te maken, applicaties te maken of beeldmateriaal te ontwerpen. We werken voor veel verschillende bedrijven, dat maakt onze baan zeer divers en uitgebreid. Met een leuk team pakken we alle problemen aan en maken we de meest uiteenlopende concepten. We zijn informeel met elkaar, dragen geen pak en houden ervan samen te lunchen elke middag.

Interesse?
Heb jij interesse na het lezen van deze vacature? Meld je dan snel bij Lena Groothuis, l.groothuis@mediavisie.nl.