Stage Webdesign (BOL/BBL)

Contactpersoon

Tel: 0570-754290

Wij zijn voor de volgende stageperiode op zoek naar een leerling webdesign (stage/BBL) binnen Mediavisie (32-40 uur in overleg).

De stage
Tijdens je stageperiode krijg je de ruimte je eigen projecten te initiëren. Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van online tools zoals websites en portals. Deze ga je optimaliseren en door ontwikkelen. Hier gaan wij je natuurlijk in ondersteunen. Je krijgt de juiste begeleiding om zo je doelstellingen bij ons te behalen. Naast deze werkzaamheden ga je bezig met afbeeldingen bewerken voor verschillende doeleinden (websites, campagnes, social media, etc.)

Zoals je mag verwachten van een mediabedrijf hebben wij geen 9 tot 5 mentaliteit en streven wij elke dag opnieuw naar het hoogst haalbare!

Wij verwachten
Wij zoeken een gemotiveerde stagiaire webdesign die weet van aanpakken! Je bent een flexibele en proactieve speler binnen ons team. Search Engine Optimization (SEO) klinkt voor jou niet volledig onbekend. Je hebt enige kennis van PHP, CSS en HTML.

Jouw interesse ligt bij reclame, (social) media en internet. Je bent communicatief sterk en vind het leuk om in teamverband te werken. Verder heb je een goede beheersing van de zowel Nederlandse als Engelse taal.

Wij bieden

Mediavisie biedt jou veel ruimte om je eigen ideeën aan tafel te brengen. Je komt te werken binnen een informele werksfeer bij een hecht team. Wij bieden onder andere:

> Een uitdagende stage in een fijne werkomgeving;
> Volop doorgroeimogelijkheden;
> Een continue ontwikkelingstraject;
> Een prettige werkomgeving en leuke collega’s.

Over ons
Wij zijn Mediavisie! Een mooi bedrijf die online oplossingen maken voor klanten in de onderwijs- en arbeidsmarkt. Ons doel is om mens en media te verbinden. Op deze manier lossen we complexe en minder complexe problemen op door bijvoorbeeld websites te maken, applicaties te maken of beeldmateriaal te ontwerpen. We werken voor veel verschillende bedrijven dus dat maakt onze baan zeer divers en uitgebreid. Met een heel leuk team pakken we alle problemen aan en maken de creatiefste creaties. We zijn informeel met elkaar, dragen geen pak en houden ervan samen te lunchen elke middag.

Interesse?
Heb jij interesse na het lezen van deze vacature? Meld je dan bij Lena Groothuis, l.groothuis@mediavisie.nl.