Stage sales / accountmanager

Contactpersoon

Tel: 0570-754290

Wie zijn wij en wat doen we?

Wij zijn Mediavisie! Een mooi bedrijf in Enschede die online oplossingen maken voor klanten in de onderwijs- en arbeidsmarkt. Ons doel is om mens en media te verbinden. Op deze manier lossen we complexe en minder complexe problemen op door bijvoorbeeld websites te maken, applicaties te maken of beeldmateriaal te ontwerpen. We werken voor veel verschillende bedrijven dus dat maakt onze baan zeer divers en uitgebreid. Met een heel leuk team pakken we alle problemen aan en maken de creatiefste creaties. We zijn informeel met elkaar, dragen geen pak en houden ervan samen te lunchen elke middag.

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken een gedreven stagiair met een talent voor sales. Jij bent flexibel, gemotiveerd en gedreven om de beste resultaten te behalen. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en achter een prospect aan te gaan en wilt je graag blijven ontwikkelen. Wij verwachten een leergierige stagiair die graag alle mogelijkheden en kneepjes van het vak onder de knie wil krijgen.

Wat mag je van ons verwachten?

Zoals gezegd zijn we een informeel team dat niet alleen samenwerkt maar ook gezellige dingen doet. Samen zorgen we ervoor dat je stage zo leerzaam mogelijk wordt. En wie weet, vinden we elkaar allemaal zo leuk dat we je graag blijven zien. We hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten en zijn erop uit jouw stage zo leerzaam en leuk mogelijk te maken. Je krijgt een vergoeding, maar daar doe je het natuurlijk niet voor. Mocht je in de zomer willen beginnen om elkaar al wat beter te leren kennen mag dat natuurlijk! Dan noemen we het alleen voor die korte tijd even een bijbaan in plaats van een stage.

Ben jij de juiste persoon op de juiste plek? Twijfel dan niet en laat het ons vandaag nog weten door te mailen naar Lena Groothuis, l.groothuis@mediavisie.nl