Social Video Stories Techniek en ICT

Meer respons met klikbare content

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Hoe kom ik in direct contact met meer klanten?

Online Video Advertising is dé manier om direct met je doelgroep in contact te komen. Mensen kijken graag naar video’s, niet alleen omdat het prettig is om naar te kijken maar ook omdat het de makkelijkste en snelste manier is om informatie te krijgen en beslissingen te nemen.  Door gebruik te maken van video krijgen mensen direct antwoord op vragen als: ‘Vind ik dit een betrouwbaar bedrijf of persoon? Wat zijn voor mij de voordelen van dit product?’

Short Stories  Dit zijn compacte video’s van 10 seconden waarin klanten kennismaken met je merk, een speciale actie of tijdelijk aanbod. . Het is content die altijd relevant is: bijvoorbeeld een uitleg-animatie over een aanpak of werkwijze. De juiste SEO, zoekwoorden, labels en beschrijvingen zorgen er voor dat ze goed via zoekmachines gevonden worden.

Social Stories Deze items hebben een duidelijk ritme en worden op vaste momenten gepubliceerd. Het is waardevolle content waarvoor kijkers graag terugkomen. Korte verhalen waarin we dieper ingaan op de inhoud door middel van interviews, statements of animaties. Dit format wordt ook gebruikt om wat meer complexe materie helder en toegankelijk uit te leggen.

Deep Stories  Met deze content pak je een paar keer per jaar flink uit om aandacht te krijgen. Content met impact, die met meer budget wordt gemaakt en te vergelijken met traditionele campagnes. De bedoeling van deze video is dat ze gedeeld worden op social media.

HHH-Model Mediavisie maakt gebruikt van het HHH-model van Google. Dit model beschrijft drie verschillende manieren van het plaatsten van content. Namelijk Hygiene, Hub en de Hero. Deze drie onderwerpen hebben ieder apart een manier van aanpak en succes. Mediavisie heeft deze drie onderwerpen onderverdeeld over drie verschillende pakketten, namelijk de Short Stories, Social Stories en de Deep Stories. De Short Stories staan dan voor de Hygiene, de Social Stories voor de Hub en de Deep Stories voor de Hero.

Maak tot 1 januari 2018 gebruik van dit speciale aanbod. Profiteer een jaar lang van onze kennis en expertise op het gebied van visuele communicatie. Een jaar lang de beste video’s en animaties voor een vast laag bedrag. Eigen format, unieke content, direct contact. Wilt u eerst kennismaken met het format? Dan kunnen we in overleg ook een eerste aflevering ontwikkelen.

Van alle informatieverzoeken via Google resulteert de helft in het bekijken van een video. Het onderhouden van een actueel Youtube-kanaal is inmiddels net zo belangrijk als het hebben van een goede informatieve website. Sterker nog, 90% van de mensen gebruiken video als basis om beslissingen te nemen over jouw bedrijf, organisatie of product.

Regelmatig terugkerende video’s zorgen er voor dat mensen geïnteresseerd en vertrouwd raken. Door regelmatig met deze beelden in contact te komen ontstaat er een band en veranderen je klanten in ambassadeurs en verkopers bij collega’s, vrienden en familie.

Mediavisie ziet dan ook een grote verschuiving van dure advertenties voor breed gedefinieerde doelgroepen naar gerichte online boodschappen die via Google zoekacties, social media en advertenties precies aansluiten op de interesses en belevingswereld van de kijker.

Kom ook in direct contact met je doelgroep en maak gebruik van het aantrekkelijk geprijsde abonnement waarin je jaarlijks 10 video’s in een eigen stijl voor je bedrijf of organisatie kan inzetten. Wij zorgen voor plaatsing op je social mediakanalen, optimalisering van de vindbaarheid (SEO) en kunnen ook helpen met het opzetten van een advertentiecampagne (SEA). Bij een afname van een jaarcontract krijgt u het opzetten van een eerste campagne gratis inclusief 50 euro reclamebudget.

Afhankelijk van de doelgroep die je wilt bereiken ontwikkelen we uitleg-animaties, werkenbij-video’s, corporate stories, content-video’s, marketing video’s, productvideo’s, of korte documentaires en mini-series. Voor elke opdracht ontwikkelen we een eigen format zodat je op een herkenbare wijze een reeks originele verhalen en content kan delen met een of meer specifieke doelgroepen.

Wilt u meer informatie over huisstijlen of positionering? Neemt u gerust contact met ons op: rene@mediavisiecommunicatie.nl of bel met: 0570 – 75 42 90.

Wilt u meer informatie?
Bekijk onze nieuwe online brochure voor alle actuele informatie over dit onderwerp en vele anderen. Neem dan contact met ons op.