Ben jij onze nieuwe stagiair?

We hebben nog 1 plek beschikbaar!

Auteur:
Functie: Head video and animation

Alles om mij heen leg ik vast. Mentaal en digitaal. Dat is mijn Mediavisie. Ik ben bij Mediavisie onderdeel van...

Bedrijfsprofiel Mediavisie Communicatie

Wij zijn Mediavisie Communicatie! Ons doel is om mens en media te verbinden. Op deze manier lossen we complexe en minder complexe problemen op door bijvoorbeeld video’s, animatie en infomercials  te maken of beeldmateriaal te ontwerpen. We werken voor veel verschillende bedrijven dus dat maakt Mediavisie zeer divers en uitgebreid. Met een heel leuk team pakken we alle problemen aan en maken de creatiefste creaties. We zijn informeel met elkaar, dragen geen pak en houden ervan om elke middag samen te lunchen.

Ben jij een creatieve student, op zoek naar een stageplek waar je je kunt uitleven en waar geen dag hetzelfde is? Zie jij beeld het liefst bewegend? Mediavisie biedt jou als motion designer de mogelijkheid om in Deventer diverse facetten van het crossmedia gebied te verkennen en aan te werken. Een uitdagende, fulltime stage, geschikt voor een student die affiniteit heeft met video producties, motion graphics, montages en vormgeving. Van het bedenken van ideeën tot het realiseren van het communicatiemiddel.

Zoals gezegd zijn we een informeel team dat naast samen werkt met elkaar ook gezellige dingen doet. Samen zorgen we ervoor dat je stage zo leerzaam mogelijk wordt. En wie weet, vinden we elkaar allemaal zo leuk dat we je graag blijven zien. We hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten en zijn erop uit jouw stage zo leerzaam en leuk mogelijk te maken.

Van het ontwikkelen van communicatie concepten tot het realiseren en combineren van vernieuwende mediaproducten is Mediavisie Communicatie een de strategische en creatieve partner voor organisaties die mee gaan met de tijd.

 

Gevraagde kennis en ervaring

– Affiniteit met crossmedia
– Representatief in het uitdragen van visitekaartje van de organisatie
– Adobe CC (After Effects, Illustrator, Photoshop, Premiere)

 

Bijbehorende competenties

– Prestatiegericht
– Ambitieus
– Pro-actief
– Gedreven
– Enthousiast
– Klant- en resultaatgericht
– Flexibel en loyaal
– Creatief

 

Wij bieden

– Fulltime stage
– Een prettige werkomgeving en leuke collega’s
– Stagevergoeding

Voor de najaarsperiode zijn wij weer op zoek naar een leuke stagiair animatie / motion graphic design Ben jij de juiste persoon op de juiste plek? Twijfel dan niet en laat het ons vandaag nog weten door te mailen t.a.v. Raymond Buiter naar raymond@mediavisiecommunicatie.nl.