Verbindt mens en media

Melk of suiker? Wij geven graag toelichting over de mogelijkheden voor uw organisatie. U bent van harte welkom op de onderstaande adressen voor een afspraak met een van onze specialisten! Don't be a stranger.

Contactformulier

Heeft u een vraag aan Mediavisie? Vul het contactformulier in of bel ons op 0570 - 75 42 90. Wilt u ons bezoeken? Dat kan op de onderstaande adressen.

Mediavisie Deventer
Brink 90
7411 BZ Deventer

Verificatie: + 3 = 5*

Mediavisie Deventer

Mediavisie Deventer
Brink 90
7411 BZ Deventer

Tel: 0570 - 754 290

Midden in het stadshart van Hanzestad Deventer langs de IJssel.

Deventer staat bekend om zijn lange geschiedenis als wel de vele festivals. Als een van de oudste steden in Nederland is de stad ondermeer bekend om het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en met de Athenaeumbibliotheek ook de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. Deventer werd in 2013 beloond voor zijn groene karakter als Groenste Stad van Europa. Mediavisie is gevestigd in het stadscentrum aan de Brink. Het plein dat elke vrijdag en zaterdag de Deventer Markt huist welke ondanks werd verkozen als beste markt van Nederland. Mediavisie bevind zich direct naast de bekende Penninckshoek en het bijbehorende beeld van Albert Schweitzer.

Mediavisie Enschede

Mediavisie Enschede
Institutenweg 39
7521 PH Enschede

Tel: 053 - 461 13 41

In het centrum van het Kennispark in Enschede.

Onze vestiging in Enschede is gevestigd op het Kennispark in Enschede. Het kennispark in Enschede is onlangs uitgeroepen tot het beste bedrijventerrein van Nederland. Hierop is het park beoordeeld op de economische waarde, het profiel, het aanpassingsvermogen, het voorzieningenniveau, de gebruikerstevredenheid en de branding. Wij zijn gevestigd aan de Institutenweg 39, ons pand heeft uitzicht op de Universiteit Twente en is gelegen op 200 meter afstand van de Grolsch Veste (FC Twente). De vestiging heeft een unieke ligging en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.