Service & beheer

Veilige en betrouwbare service, in Nederland gevestigd

Mediavisie is al sinds 1998 een serieuze speler op de ICT-markt, en we tonen hier onder andere mee aan dat we betrouwbaarheid en veiligheid voorop stellen. Mediavisie maakt systemen gericht op online performance en ketenintegratie en draagt daarom een risicovolle verantwoordelijkheid.

Het bedrijfsproces is hierin ook erg bepalend en daar wordt continu op gemanaged. Mediavisie kan voor elke situatie een passende hostingoplossing bieden.

onderhoud-plegen-aan-de-servers

Service, hosting en beheer
Er is een brede selectie van scripttalen en databases beschikbaar. Voorbeelden daarvan zijn PHP, MySQL, ASP.NET, SQL Server en Sharepoint. Hosting vindt plaats op redundant uitgevoerde webservers. Door gebruik te maken van servers die zich fysiek op verschillende locaties in Nederland bevinden, kan een hoge beschikbaarheid van website en applicaties worden gerealiseerd. Er kunnen verschillende SLA (Service Level Agreement) worden overeengekomen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om door Mediavisie periodiek inhoudelijke controles op de website te laten uitvoeren, zodat inhoud en functionaliteit altijd gegarandeerd zijn.

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.