Content marketing

Content is er altijd en overal

Door de snelle groei van digitale technologie heeft content ook steeds meer invloed in ons dagelijkse leven. Het verandert de wijze van communicatie met elkaar en naar doelgroepen. Content is er altijd en overal. Social media zorgt er tevens voor dat content direct toegankelijk en shareable (deelbaar) is.

Merken kunnen nu meer invloed uitoefenen door het bieden van interessante content waarover mensen willen praten en welke men graag wil delen. Nieuwe, interessante, inspirerende formats en content worden daarom onmisbaar. Mediavisie realiseert al vele jaren unieke content voor het onderwijs- en bedrijfsleven, daarnaast kunnen wij u als geen ander goed adviseren op het gebied van content marketing. Dit mede doordat wij zelf veel ervaring hebben met eigen platforms waarin wij jaarlijks miljoenen bezoekers bedienen.

leerlingstaatcentraal_onderwijstools
  • Hoe zorg ik voor unieke content?

Wij kunnen u helpen met vragen als: ‘hoe zorg ik dat mijn content goed vindbaar is’, ‘hoe ga ik om met big data’, ‘hoe laat ik mijn content aansluiten op de belevingswereld van mijn doelgroep’ en ‘hoe zorg ik voor wervende videocontent’? Mediavisie helpt u bij het meetbaar maken van uw marketing. Onze kracht ligt daarnaast¬†in het ontwikkelen van slimme methodes op het gebied van contentdistributie. Wij kunnen ervoor zorgen dat content beter vindbaar is door gebruik te maken van SEO en we zorgen ervoor dat de content altijd actueel is, mede doordat het profielgestuurd is.

Neem contact op met Mediavisie

Verificatie: + 3 = 5*
Wilt u meer informatie?
Bent u benieuwd wat Mediavisie kan betekenen binnen uw organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist, uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.