Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Implementatie Carrière GPS assessment in LDC platform voor Omzien

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Mensen en functies centraal. Meer dan 6 duizend mensen op weg helpen naar Opleiding en Werk

De juiste persoon op de juiste plek

Voor Omzien heeft Mediavisie het loopbaan assesment geïmplementeerd in het LDC platform.  
Met het Carrière GPS wordt, op basis van competenties, unieke talenten en ambities, een profielgestuurd netwerk gecreëerd. Aan een persoonlijk profiel worden passende beroepen, opleidingen, vacatures, en (stage)bedrijven gematcht. Verder biedt het Carrière GPS een persoonlijk afgestemd aanbod van tips en tools, webinars en coaches om competenties aan te vullen of te versterken. Het Carrière GPS kan op drie manieren ingezet worden: door onderwijsinstellingen voor hun scholieren/studenten, door gemeentes voor werkzoekenden, of door bedrijven voor sollicitatieprocedures en huidige werknemers.

Trek talentvol personeel aan.

Bij het Carriére GPS staat niet het aanbod centraal, maar het individu. Daardoor wordt er meer grip op werk en carrière gecreëerd. Door het unieke gebruikersprofiel en het beheer hierover, krijgen mensen zelf de regie in handen waardoor ze gemotiveerder en actiever aan hun carrière werken. De gebruiker krijgt inzicht in wie hij is en waar hij goed in is. Het Carrière GPS is de verbindende schakel in de driehoek de individu, het onderwijs en de bedrijven en zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek. Het Carrière GPS biedt de mogelijkheid om te ontdekken waar iemand voor staat, waar iemand goed in is en wat er vervolgens bij iemand past. Op deze manier krijgt diegene meer grip op zijn of haar loopbaan en kan er een weloverwogen keuze gemaakt worden. Hierdoor is de kans veel groter dat hij of zij gelukkig en sterk in het leven staat. Werkzoekenden zijn op zoek naar een geschikte baan en bedrijven zijn op zoek naar de beste matches. Het Carrière GPS is hier de verbindende schakel tussen.

Deze applicatie is geschikt voor zowel uw werving, selectie als uw E-HRM beleid. Centraal binnen het Carrière GPS staan de competentie- en persoonlijkheidstest, die volledig zijn geïntegreerd. De testen meten het competentiepotentieel van de kandidaat en matcht deze direct met de bijbehorende beroepen, opleidingen, cursussen en vacatures.