Carrière GPS Nova College

Het Nova College maakt inmiddels meer dan vijf jaar gebruik van het Carrière GPS. Met de vernieuwing van de website van het Nova College, is ook het Carrière GPS vernieuwd.

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Beroepskeuze-tool Carrière GPS nieuw design en responsive

Het Nova College wil jongeren een goede en kwalitatieve beroepskeuze laten maken. Met het Carrière GPS willen ze jongeren op een unieke en innovatieve manier een instrument bieden om zich te oriënteren op de persoonlijke carrière mogelijkheden. Hiervoor is het Carrière GPS binnen de website geïmplementeerd en heeft Mediavisie de mobiele applicatie ontwikkeld. Leerlingen kunnen hierdoor op eigentijdse wijze hun talenten en persoonlijkheden matchen met de beroepen en opleidingen bij het Nova College.

novacollege

Aanpassingen Carrière GPS nieuwe website Nova College:
Het Nova College heeft haar website volledig vernieuwd zowel grafisch als functioneel. Mediavisie heeft hun Carrière GPS hierop doorontwikkeld door het volledig responsive te maken. Daarnaast is ook de look and feel aangepast naar de nieuwe vormgeving van de website. Doordat het Carrière GPS nu optimaal via mobiele platforms te bedienen is, kunnen jongeren hun e-portfolio nog beter beheren.

Carrieretest

Kenmerken Carrière GPS Nova College:

  • Responsive
  • Facebook login
  • Koppeling met bestaand CRM systeem
  • Directe match met de opleidingsinformatie binnen de website
  • Unieke cockpit voor inzage in resultaten, trends en ontwikkelingen

Mediavisie project team

team-nova