Mijn online loopbaanadvies

kandoen. is een platform voor loopbaanbegeleiding en talentcoaching en brengt mensen op een directe manier in verbinding met het juiste beroep, opleiding of bedrijf.

Auteur:
Functie: Founder, Crossmedia strategist

Haal eruit wat erin zit! In 1998 ben ik begonnen met Mediavisie. Een goede analyse is altijd van belang voor...

Mensen en functies centraal. De juiste persoon op de juiste plek.

Kandoen. is een platform voor loopbaanbegeleiding en talentcoaching en brengt mensen op een directe manier in verbinding met het juiste beroep, opleiding of bedrijf. Samen wordt er gewerkt aan de toekomst. Er zijn echter zo overweldigend veel opleidingen, coaches, beroepentesten, HRM-adviseurs en personal trainers dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Met kandoen. krijgen mensen grip op hun persoonlijke ontwikkeling en toekomstperspectief.

1_kandoen

Kandoen. biedt een totaalconcept en is daarom uniek. Met kandoen. wordt, op basis van competenties, unieke talenten en ambities, een profielgestuurd netwerk gecreëerd. Aan een persoonlijk profiel worden passende beroepen, opleidingen, vacatures, en (stage)bedrijven gematched. Verder biedt kandoen. een persoonlijk afgestemd aanbod van tips en tools, webinars en coaches om competenties aan te vullen of te versterken. Kandoen. kan op drie manieren ingezet worden: door onderwijsinstellingen voor hun scholieren/studenten, door gemeentes voor werkzoekenden, of door bedrijven voor sollicitatieprocedures en huidige werknemers. Bij kandoen. staat niet het aanbod centraal, maar het individu. Daardoor wordt er meer grip op werk en carrière gecreëerd. Door het unieke gebruikersprofiel en het beheer hierover, krijgen mensen zelf de regie in handen waardoor ze gemotiveerder en actiever aan hun carrière werken.

De kandoener krijgt inzicht in wie hij is en waar hij goed in is. Kandoen. is de verbindende schakel in de driehoek de individu, het onderwijs en de bedrijven. Kandoen. zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek. Kandoen. is een talentcoaching platform waarmee op basis van competenties, unieke talenten en ambities een profielgestuurd netwerk wordt gecreëerd. Aan een persoonlijk profiel worden passende beroepen, opleidingen, vacatures, en (stage)bedrijven gematched waar leerlingen en studenten uit kunnen kiezen. Ook krijgen werkzoekenden een passend aanbod van banen in hun omgeving en kunnen ze kiezen uit een persoonlijk afgestemd aanbod van tips en tools, webinars, coaches en opleidingen in de directe omgeving om hun competenties aan te vullen of te versterken. Doordat de hardskills en softskills van mensen zichtbaar worden, kunnen bedrijven sollicitatieprocedures versnellen, gemeentes werklozen beter begeleiden bij het zoeken van een geschikte baan en wordt er een duidelijk beeld van verborgen talenten in de organisatie en gemeente geschept.

Wilt u meer informatie?
Bekijk onze nieuwe online brochure voor alle actuele informatie over dit onderwerp en vele anderen. Neem dan contact met ons op.