Groen woning- en Projectinrichters

Responsive website

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Groen woning- en Projectinrichters

In samenwerking met:
reclameburo-deventer

Mediavisie heeft, in samenwerking met Reclamebureau Ongewoon, een responsive website ontwikkeld met daarbij een Content Management System waarin de website gemakkelijk in is te onderhouden.  Met aandacht voor detail en vakkundig personeel, creëert Groen Woning- en Projectinrichters maatwerk. Vanaf het interieuradvies tot en met de montage zijn zij professioneel. Met jarenlange ervaring en met de trends van nu zetten zij uw wensen en behoeften om naar een sfeervol en passend interieurontwerp.

website-deventer-2
Naast dat wij complexe website en platforms ontwikkelen realiseren wij ook eenvoudige responsive websites en webshops. Voornamelijk voor het MKB zijn het grafisch aantrekkelijke interfaces die gericht zijn op hoge conversie.

Design to budget

Onze ervaren mensen adviseren en denken graag mee met de klant, werken een sterk concept uit en zorgen voor efficiëntie zodat de kosten in de hand worden gehouden en binnen het budget passen. Mediavisie werkt volgens een succesvol bewezen projectaanpak en gaat uit van het ‘Vorm Volgt Functie-principe’. Hierbij gaat men uit van het principe dat de beoogde functie of doelstelling leidend is voor het ontwerp en de te gebruiken technologie. Daarom adviseert Mediavisie altijd om een slim Functioneel Ontwerp (FO) op te stellen. In het functioneel ontwerp is uitgewerkt hoe de website zal functioneren. Door middel van wireframes wordt een beeld van de toekomstige website gegeven. Vanuit dit FO kan men, voorafgaand aan de realisatie van de website, beoordelen of de te realiseren website aan de verwachting zal gaan voldoen. Tevens kan het FO dienen als middel om te zien of alle gewenste functionaliteiten zijn gerealiseerd.

site-deventer

Wilt u meer informatie over responsive websites, (360)video en/of infomercials? Neemt u gerust contact met ons op: info@mediavisie.nl of bel met: 0570 – 75 42 90.