Gelre ziekenhuizen

Samen op weg naar 2025

Zorg beter voor elkaar

Wat willen we bereiken in de komende jaren en wat gaan we doen om daar te komen? Gelre ziekenhuizen wil zoveel mogelijk mensen uit de organisatie betrekken en medewerkers op de hoogte houden van het proces. 

Magazine

Met veel trots presenteert Gelre ziekenhuizen het magazine: Zorg beter voor elkaar. De belangrijkste ambitie was, dat de visualisatie van de uiteindelijke strategie kort en eenvoudig moest zijn. Op een roadmap in de vorma van eenmetrokaart in het hart van dit magazine kunnen de medewerkers het resultaat bekijken. Daarnaast zijn er prachtige artikelen geschreven over de nieuwe strategie die de medewerker thuis eens rustig kunnen nalezen.

 Infographic

Door middel van een metrokaart wordt een roadmap getoond van de nieuwe koers getoond en een beeld geschetst hoe verschillende thema’s met elkaar te maken hebben. De infographic is verwerkt in posters, powerpointpresentaties, een uitleganimatie en een interactieve kaart.

Campagnebeeld

Voor de hele campagne is een eigen look and feel ontwikkeld zodat er een consistent en herkenbaar beeld rondom de nieuwe visie ontstaat.

Animatie

Gelre ziekenhuizen gaat aan de slag met het ontwikkelen van strategie voor de komende jaren. In een animatie-video legt Gelre ziekenhuizen uit hoe de route naar de nieuwe koers eruit ziet en welke thema’s aan de orde gaan komen.

Interactieve kaart

Van de roadmap is ook een interactieve metrokaart ontwikkeld waarbij op de route naar 2025 op verschillende stations geklikt kan worden voor informatie over de stand van zaken. Door middel van een eenvoudig CMS wordt deze online kaart voordurend actueel gehouden.

Hieronder een fragment uit de video:

 

Animatie

"Video en animatie zorgen voor meer begrip en betere beslissingen."

René Reitzema, Crossmedia Strateeg

Resultaat

Het resultaat is een aanpak met een eigen look and feel zodat de interne communicatie snel herkend en opgepakt wordt. Door te kiezen voor een crossmediale benadering worden medewerkers op verschillende manieren benaderd en de boodschappen steeds op meest optimale manier gecommuniniceerd. De visuele insteek met duidelijke graphics, bewegende beelden en interactiviteit zorgt er voor de informatie makkelijk 'gelezen' en opgenomen kan worden. 

  • Herkenbare stijl
  • Infographics, animatie, online
  • Heldere beeldtaal

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Onze consultants helpen u graag verder. We denken strategisch en werken crossmediaal zodat we snel en effectief kunnen meebewegen met actuele ontwikkelingen in uw organisatie en de omringende wereld. Bel, mail of kom gewoon bij ons langs in Enschede of Deventer

Kom in contact

Crossmedia Strateeg

René
Reitzema

gelreziekenhuizen