Gelre samen op weg naar 2025

Wordt de zorg straks overgenomen door robots? Hoe ontwikkel en communiceer je een nieuwe strategie voor de toekomst?

Auteur:
Functie: Head design and animation

Als grafisch ontwerper bij Mediavisie richt ik mij voornamelijk op het ontwerpen van website's en de diverse DTP werkzaamheden van...

Zorg beter voor elkaar

Wat willen we bereiken in de komende jaren en wat gaan we doen om daar te komen? Gelre ziekenhuizen wil zoveel mogelijk mensen uit de organisatie betrekken en medewerkers op de hoogte houden van het proces. 

Magazine

Met veel trots presenteert Gelre ziekenhuizen het magazine: Zorg beter voor elkaar. De belangrijkste ambitie was, dat de visualisatie van de uiteindelijke strategie kort en eenvoudig moest zijn. Maximaal één pagina. Op een metrokaart in het hart van dit magazine kunnen de medewerkers het resultaat bekijken. Daarnaast zijn er prachtige artikelen geschreven over de nieuwe strategie die de medewerker thuis eens rustig kunnen nalezen. 

 

Animatie

Gelre ziekenhuizen gaat aan de slag met het ontwikkelen van  strategie voor de komende jaren.  In een animatie-video legt Gelre ziekenhuizen uit hoe de route naar de nieuwe koers eruit ziet en welke thema’s aan de orde gaan komen.

Hieronder een fragment uit de video:

Infographic

Door middel van een metrokaart wordt een roadmap getoond van de nieuwe koers getoond en een beeld geschetst hoe verschillende thema’s met elkaar te maken hebben. De routekaart is verwerkt als in posters, powerpointpresentaties, een uitleganimatie en memokaarten.

 

Campagnebeeld

Voor de hele campagne is een eigen look and feel ontwikkeld zodat er een consistent en herkenbaar beeld rondom de nieuwe visie ontstaat.

 

Wil jij meer informatie over  het ontwikkelen van een (online) magazine? Mail naar r.reitzema@mediavisie.nl of bel naar 0570-75 42 90.