Emtes innoveert met video-visitekaartjes

Responsive Website - CMS - Fotografie - Beroepenclips - Visiekaartjes - Bedrijfsvideo

Auteur:
Functie: Crossmedia strategist

Video en animatie zijn fantastische media om informatie over te dragen. Ik heb TV-programma's ontwikkeld voor de VPRO en de...

Video's worden steeds belangrijker in websites, ze zorgen er voor dat informatie sneller en makkelijker 'gelezen' wordt.

Emtes richt zich nationaal en internationaal op uitzenden en detacheren van uitvoerders, voormannen, lassers, fitters en monteurs in verschillende branches, met specialisaties in de ketelbouw, tankbouw en leidingbouw. De mensen waar Emtes mee werkt vormen enthousiaste teams die passen bij de no-nonsense mentaliteit van Emtes.

voorbeeld

Mediavisie heeft voor het internationaal opererende  Emtes een responsive website ontwikkeld met een Content Management Systeem en deze gevuld met eigen fotografie, beroepenclips, en visiekaartjes.

De Visiekaartjes zijn korte video’s met contactgegevens en zorgen voor een directer en persoonlijker contact tussen bezoekers van de site en de medewerkers. De opnames van deze video’s zorgt voor een interessante dynamiek in het bedrijf: medewerkers vinden het spannend om te doen maar zijn ook altijd zeer content met het resultaat.